Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ανεπανάληπτη κυκλαδίτικη ομορφιά ..

Sunset View Hotel στην Παροικιά της Πάρου: 58€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο. Ζήστε ένα όμορφο 3ήμερο στο νησί της πολυτέλειας και της αστείρευτης ομορφιάς!
Πάρος, Νάουσα: 90€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Πάρος, Νάουσα: 90€ για 3ημερη διαμονή για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο Hotel Zefi. Welcome drink, μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο, late check out, φαγητό και ποτό δύο ατόμων με έκπτωση 20% σε εστιατόρια και Cafe Bar της Νάουσας.
Σαντορίνη στην πολυτελή Villa Agnanti 129€ για 4ήμερο 2 άτομα

Σαντορίνη στην πολυτελή Villa Agnanti 129€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο. Απολαύστε ένα ξεχωριστό 4ήμερο στο πιο ρομαντικό νησί των Κυκλάδων και μαγευτείτε από τη θέα της Καλντέρας και τα μοναδικά χρώματα του ηλιοβασιλέματος!
Σαντορίνη, Περίβολος στο Glaros Santorini 59€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Σαντορίνη, Περίβολος στο Glaros Santorini 59€ για 4ήμερο για 2 άτομα. Μαγική απόδραση στο νησί της ομορφιάς, την Σαντορίνη!
Σαντορίνη στην πολυτελή Villa Agnanti 145€ για 4ήμερο 2 άτομα

Οία Σαντορίνη στην πολυτελή Villa Agnanti 145€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο. Απολαύστε ένα μοναδικό 4ήμερο στο πιο ρομαντικό νησί των Κυκλάδων και μαγευτείτε από τη θέα της Καλντέρας και τα μοναδικά χρώματα του ηλιοβασιλέματος!
Πάρος, Anemomylos: 84€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Πάρος, Νάουσα: 84€ για 4ήμερο για 2 άτομα στα διαμερίσματα Anemomylos με transfer από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο. Απολαύστε ένα υπέροχο 4ήμερο στο κυκλαδίτικο νησί με τα κρυστάλλινα νερά μόνο με 84€!

Δεν υπάρχουν σχόλια: