Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Καλοκαιριάζει... ώρα για Κυκλάδες!

Σαντορίνη,Οία στο συγκρότημα Villa Pezoula - 118€ για 4ήμερο για 2 άτομα
Σαντορίνη,Οία στο συγκρότημα Villa Pezoula - 118€ για 4ήμερο για 2 άτομα με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο,με πλούσιο πρωινό, welcome drink, late check out (κατόπιν διαθεσιμότητας). Ζήστε ένα μοναδικό 4ήμερο στο πιο ρομαντικό νησί των Κυκλάδων και μαγευτείτε από το υπέροχο ηλιοβασίλεμα της Οίας!
Τήνος: 79€ για 3ήμερη διαμονή για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο Aeolos Bay hotel

Τήνος: 79€ για 3ήμερη διαμονή για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο Aeolos Bay hotel, με πρωινό μπουφέ, μεταφορά από και προς το λιμάνι (κατόπιν επικοινωνίας), late check out (κατόπιν διαθεσιμότητας). Απερίγραπτες ομορφιές που μόνο με τα μάτια μπορεί κανείς να απολαύσει!
Σίφνος, Καμάρες: 58€ 3ήμερο για 2 άτομα

Σίφνος: 58€ από 120€ για 2 άτομα για 3ήμερη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Λεωνίδας 1 & 2 στις Καμάρες της Σίφνου. Επισκεφτείτε το όμορφο νησί των Κυκλάδων και απολαύστε αξέχαστες διακοπές...
Σαντορίνη στην πολυτελή Villa Agnanti 129€ για 4ήμερο 2 άτομα

Σαντορίνη στην πολυτελή Villa Agnanti 129€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο. Απολαύστε ένα ξεχωριστό 4ήμερο στο πιο ρομαντικό νησί των Κυκλάδων και μαγευτείτε από τη θέα της Καλντέρας και τα μοναδικά χρώματα του ηλιοβασιλέματος!
Ίος 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα στο Aphrodite Hotel

Ίος: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα στο Aphrodite Hotel.Ένα μοναδικό 4ήμερο με άρωμα πολυτέλειας στην πανέμορφη και γραφική Ίο σε ένα υπερσύγχρονο και φιλόξενο περιβάλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια: