Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Επιλέξτε τους top προορισμούς!

Ελάτη Τρικάλων: 69€ για τριήμερο για δύο άτομα
Ελάτη Τρικάλων: 69€ για τριήμερο για δύο άτομα με πρωινό στον παραδοσιακό ξενώνα Μπρίζη στο κέντρο της Ελάτης Τρικάλων. Ιδανική επιλογή για σύντομες απόδρασεις η οποία ενδείκνυται ακόμη και το καλοκαίρι, γιατί προσθέτει τα πιο φωτεινά της χρώματα και η δροσιά της αποτελεί το πιο δροσερό καταφύγιο!
Πλατύστομο,Φθιώτιδας: 155€ για 2 μαγευτικές διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort and Spa
Πλατύστομο,Φθιώτιδας: 155€ για 2 μαγευτικές διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort and Spa με πλούσιο ελληνικό πρωινό, δείπνο, late check out, 10% έκπτωση στις υπηρεσίες των Spa. Σε ένα ξενοδοχείο κόσμημα της περιοχής μπορείτε να αφεθείτε και να απολαύσετε μία σειρά από θεραπευτικές δραστηριότητες που θα αναζωογονήσουν το σώμα και την ψυχή σας!
Νάουσα, Αγκωνάρι:69€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Νάουσα, Αγκωνάρι:69€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και δώρο μια 2ώρη δραστηριότητα ποδηλασίας ή ψαρέματος καραβίδας σε ποτάμι. Ο εναλλακτικός τρόπος διακοπών για όλες τις εποχές του χρόνου !!!!
Σέρρες, Άγκιστρο:Το Ξύλινο Χωριό 199€ για 7ήμερο για 2 άτομα,στο καλύτερο χαμάμ της Ελλάδας

Σέρρες, Άγκιστρο:Το Ξύλινο Χωριό 199€ για 7ήμερο για 2 άτομα,στο καλύτερο χαμάμ της Ελλάδας με πρωινό, γλυκό του κουταλιού για καλωσόρισμα και late check out και 7 λουτρά 2 ατόμων!!! Απολαύστε πολυτέλεια και χαλάρωση στο Άγκιστρο Σερρών σε μια ξενοδοχειακή μονάδα που δύσκολα συναντάς εντός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: