Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Απίστευτο......Πάμε Ίο μόνο με 50€.

Ίος, Γιαλός: 50€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα
Ίος, Γιαλός: 50€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Ένα πανέμορφο νησί το οποίο μαγεύει τους τουρίστες της με τις υπέροχες παραλίες, τη χρυσή άμμο και τα καταγάλανα νερά, αλλά και την χαρακτηριστική αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική του νησιού. Ζήστε όλες αυτές τις ομορφιές μόνο με 50€
Μύκονος, Πλατύς Γιαλός: 240€ για ένα 3ήμερο για μία οικογένεια (3-4 άτομα) στο Argo Hotel

Μύκονος, Πλατύς Γιαλός: 240€ για ένα 3ήμερο για μία οικογένεια (3-4 άτομα) στο Argo Hotel. Το Argo Hotel μοναδικά σχεδιασμένo σε μυκονιάτικο ύφος, η φιλόξενη και οικογενειακή ατμόσφαιρα, η απόσταση λίγων μέτρων με τα πόδια από την παραλία, αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές και ήσυχες αποδράσεις.

Ναύπλιο: 88€ για ένα 3ήμερο για όλη την οικογένεια στα Stork Apartments

Ναύπλιο: 88€ για ένα 3ήμερο για όλη την οικογένεια στα Stork Apartments.Εξερευνήστε το Ναύπλιο, ανεβείτε στο Παλαμήδι, κολυμπήστε στο Τολό ή επισκεφθείτε την Επίδαυρο οικογενειακά με αφετηρία το πανέμορφο Βιβάρι!

Μήλος: 89€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στα Tsakanos Studios.

Μήλος: 89€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στα Tsakanos Studios.Στο υπέροχο νησί της Μήλου, με διαμονή στον Αδάμαντα, με πρόσβαση στην βραδινή ζωή αλλά και τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, σας προσφέρουμε ένα τριήμερο με καταπληκτική τιμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: