Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ζήστε τις χίλιες και μια νύχτες στην Κωνσταντινούπολη με μια μαγική προσφορά!

Κωνσταντινούπολη: 238€ το άτομο για ένα 3ήμερο , εισιτήρια, διαμονή ΚΑΙ φόροι αερ/μιων Κωνσταντινούπολη: 238€ το άτομο για ένα 3ήμερο , εισιτήρια, διαμονή ΚΑΙ φόροι αερ/μιων. Ζήστε τις Χίλιες & μια νύχτες με μια καταπληκτική προσφορά! Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή ,διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* και φόροι αερ/μιων. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα μόνο!!!
Πήλιο: 97€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο πανέμορφο Χορευτό

Πήλιο: 97€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο πανέμορφο Χορευτό. Χαρίστε στον εαυτό σας ένα μαγικό τριήμερο στην μοναδική Ζαγορά. Όμορφα δωμάτια με απίστευτη θέα, πλούσιο παραδοσιακό πρωινό και late chek out για να το απολαύσετε όσο περισσότερο γίνετε!

Λουτρά Πόζαρ, Λουτράκι Αριδαίας: 179€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε junior suite

Λουτρά Πόζαρ, Λουτράκι Αριδαίας: 179€ για 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε junior suite. Το απόλυτο ταξιδάκι χαλάρωσης και ξεκούρασης, απολαύστε την πολυτέλεια που σας αξίζει στο Chateau Rond Suites 5*! Ανανεωθείτε στις εγκαταστάσεις spa με υδρομασάζ και χαμάμ με μια προσφορά καταπληκτική!

Ελατοχώρι, Πιερίας: 87€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και ένα γεύμα

Ελατοχώρι, Πιερίας: 87€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και ένα γεύμα σε ένα πανέμορφο παραδοσιακό ξενοδοχείο!! Ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης στην σκιά του Ολύμπου ,σε ένα πανέμορφο τοπίο , δίπλα σχεδόν στην Θεσσαλονίκη και σε τιμή καταπληκτική!

Δεν υπάρχουν σχόλια: