Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Νέες Κυκλοφορίες | Οκτώβριος 2012

Αγαπητοί αναγνώστες,
Το φθινόπωρο μπορεί να καθυστερεί να κάνει την εμφάνισή του, όμως ο κόσμος θα αλλάξει στις 25/10! Το εκδοτικό γεγονός του φθινοπώρου είναι πραγματικότητα. Οι δύο πρώτοι τόμοι του magnum opus του Χαρούκι Μουρακάμι, 1Q84, σας περιμένουν στα βιβλιοπωλεία!
Με φόντο τον Πειραιά του ’20 και του’30, η Τες Φραγκούλις ξετυλίγει τη συγκλονιστική ιστορία μιας γυναίκας που κατάφερε να γίνει η πιο διάσημη και αγαπημένη ρεμπέτισσα της Ελλάδας. Το ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ θα σας ταξιδέψει σε μέρη γνώριμα αλλά σε καιρούς αλλοτινούς.
Στην ελληνική λογοτεχνία, ο αγαπημένος
Θάνος Κονδύλης επιστρέφει με μία ιστορία γεμάτη από το λυρισμό του έρωτα, το άρωμα της βυζαντινής Κωνσταντινούπολης και τα αιώνια σύμβολα του ελληνισμού με πρωταγωνίστρια την Άννα Παλαιολογίνα.
Η Έλση Τσουκαράκη αποκαλύπτει μυστικά καλά κρυμμένα ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ενώ ο Νίκος Γούλιας μας παρασύρει στους θαλασσινούς δρόμους του Αιγαίου, από την αυγή του 19ου αιώνα και την καταστροφή της Χίου, στο πρώτο μέρος μιας συναρπαστικής τριλογίας.
Με χαρά υποδεχόμαστε στο εκδοτικό δυναμικό μας την
Αργυρώ Μαντόγλου με ένα ανατρεπτικό μυθιστόρημα για τη φιλοδοξία, την εκδίκηση, τη φιλία, τον έρωτα και τη συντριβή των ψευδαισθήσεων στην αμοραλιστική δεκαετία που διανύουμε. Ο Αιμίλιος Σολωμού οδηγεί τον πρωταγωνιστή του βιβλίου του ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ, τον αρχαιολόγο Πέτρο Δουκαρέλη, σε μια ακόμα ανασκαφή, αυτή τη φορά στα ενδότερα της ψυχής του. Ακολουθήστε τον!
Φόνοι σχεδόν ποιητικοί… ΚΑΒΑΦΙΚΟΙ ΦΟΝΟΙ από τον Θοδωρή Παπαθεοδώρου που βαδίζει σε νέα - crime - μονοπάτια. Τα ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ των Γιουρτ και Ρούσενφελντ δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη, κι έτσι επιστρέφουν με τον ΜΑΘΗΤΗ, το νέο crime μυθιστόρημα σκανδιναβικής λογοτεχνίας με ήρωα τον Σεμπάστιαν Μπέργκμαν. Τέλος, επειδή η σκανδιναβική λογοτεχνία είναι το ατού μας, υποδεχτείτε το ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ. Ο Γενς Λαπίντους, ένας από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας στη Σουηδία και στον κόσμο, δημιουργεί την εμβληματική τριλογία ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΝΟΥΑΡ και μας προσκαλεί σε ένα σκοτεινό ταξίδι εύκολου χρήματος και αιματηρής εκδίκησης, που θα μεταφερθεί και στον κινηματογράφο.
ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗΣ, αυτό το εύθυμο παραμύθι του
Τζέιμς Τζόις, γράφτηκε το 1936 σε μια επιστολή προς τον εγγονό του, που βρέθηκε μόλις πρόσφατα! Απολαύστε έναν τζοϊσικώς αναιδέστατο …Δούρειο Γάτο που χλευάζει την καταστολή!
Ο Τσαρλς Φέργκισον, δημιουργός του ντοκιμαντέρ με τίτλο Inside Job που τιμήθηκε με το Όσκαρ Ντοκιμαντέρ 2011, αποφάσισε ότι η ταινία δεν ήταν αρκετή για να ξεσκεπάσει τη ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ που οδήγησε στην παγκόσμια οικονομική κρίση. Αποτέλεσμα: ένα εκρηκτικό βιβλίο που περιγράφει λεπτομερώς την έκταση των εγκλημάτων που διαπράχτηκαν στο τρελό κυνήγι του πλούτου. Τέλος, Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε γιατί υπάρχουν οι συνήθειες και πώς μπορούν να αλλάξουν με στόχο τη βελτίωση της ζωής σας!
Περισσότεροι από 600 τίτλοι e-books
θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε την ανάγνωση σε άλλη διάσταση! Κι αν αισθάνεστε κοινωνικοί, ακολουθήστε τα e-books μας στο twitter και στο facebook!
Όχι ένας, όχι δύο, αλλά τρεις νέοι τίτλοι graphic novels για … πολλά γέλια! Απολαυστικοί ήρωες σε αξέχαστες ιστορίες :-) 

Νέα βιβλία με ήρωες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, που μιλούν για τον έρωτα αλλά εξηγούν και ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΑΛΑΣΑΜΕ!
Έξι νέα βιβλία για παιδιά από ηλικίες 7 έως 11 ετών, με ήρωες παλιούς και αγαπημένους αλλά και … φρέσκους όπως τα
ΦΡΟΥΤΑ μας! Κι αν σήμερα νιώθετε λίγο … κουρασμένοι για ξεφύλλισμα, απολαύστε ένα ηχογραφημένο απόσπασμα του βιβλίου Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΔΑΡΟΣ!
Διασκεδάστε με τις νέες περιπέτειες της
Τίνκερ Μπελ, υποδεχτείτε την στον κινηματογράφο από 1η Νοεμβρίου και παίξτε με τα βιβλία δραστηριοτήτων. Επίσης, 5 νέα βιβλία με ήχους και κουμπάκια βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν δεξιότητες και να αντιλαμβάνονται καλύτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: