Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Δείτε από κοντά την μυθική ομορφιά του Πηλίου!

Πήλιο - Τσαγκαράδα: 179€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε σουίτα με τζάκι  
Πήλιο - Τσαγκαράδα: 179€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε σουίτα με τζάκι.Μια καταπληκτική προσφορά , σε μια πανέμορφη σουίτα για απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση.Ο καλύτερος τρόπος να ξεφύγετε από το άγχος και την καθημερινότητα!
Πήλιο - Μούρεσι: 179€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελή σπιτάκια με πρωινό

Πήλιο - Μούρεσι: 179€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελή σπιτάκια με πρωινό.Πολυτελή δωμάτια, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον , ξεκούραση, άνεση και ηρεμία και μια τιμή καταπληκτική! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;(Ισχύει για διανυκτερεύσεις Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ )

Πήλιο - Μούρεσι: 199€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελή σπιτάκια με πρωινό

Πήλιο - Μούρεσι: 199€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελή σπιτάκια με πρωινό.Πολυτελή δωμάτια, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον , ξεκούραση, άνεση και ηρεμία και μια τιμή καταπληκτική! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;(Ισχύει για Παρασκευή και Σάββατο βράδυ )

Πήλιο - Τσαγκαράδα: 159€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Πήλιο - Τσαγκαράδα: 159€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Στην γραφική και πανέμορφη αυτή τοποθεσία, μια καταπληκτική προσφορά για να εξερευνήσετε το Πήλιο. Αποκτήστε την τώρα και αποδράστε από το άγχος της πόλης με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!

Πήλιο Τσαγκαράδα: 179€ για 4ήμερο για 4 άτομα με πρωινό

Πήλιο Τσαγκαράδα: 179€ για 4ήμερο για 4 άτομα με πρωινό σε familly room με πρωινό, welcome drink και late check out. Οικογενειακή απόδραση στην καρδία του χειμερινού τουρισμού!

Πήλιο - Τσαγκαράδα: 119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε σουίτα με τζάκι

Πήλιο - Τσαγκαράδα: 119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε σουίτα με τζάκι. Μια καταπληκτική προσφορά , σε μια πανέμορφη σουίτα για απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση.Ο καλύτερος τρόπος να ξεφύγετε από το άγχος και την καθημερινότητα!

Πήλιο Τσαγκαράδα: 149€ για 3ήμερο για 4 άτομα με πρωινό

Πήλιο Τσαγκαράδα: 149€ για 3ήμερο για 4 άτομα σε familly room με πρωινό, welcome drink και lake check out. Σας προσφέρουμε ένα φανταστικό σαββατοκύριακο με φίλους ή με την οικογένεια σας με μοναδική τιμή!

Πήλιο - Τσαγκαράδα: 104€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Πήλιο - Τσαγκαράδα: 104€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό . Στην γραφική και πανέμορφη αυτή τοποθεσία, μια καταπληκτική προσφορά για να εξερευνήσετε το Πήλιο. Αποκτήστε την τώρα και αποδράστε από το άγχος της πόλης με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!

Πήλιο - Τσαγκαράδα: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι στο δωμάτιο

Πήλιο - Τσαγκαράδα: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι στο δωμάτιο.Μια γραφική , καταπράσινη τοποθεσία, όμορφα , άνετα δωμάτια και χαμηλή τιμή, αυτές είναι οι βασικές προυποθέσεις για μια αξέχαστη εκδρομή και εμείς σας τις παρέχουμε όλες σε αυτή την καταπληκτική προσφορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: