Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Τρίκαλα Κορνθίας....από 52€!

Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας: 89€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε Deluxe σουίτα 
Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας: 89€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε Deluxe σουίτα. Ζήστε την χαλάρωση που σας αξίζει σε μια υπέροχη σουίτα με τζάκι και jacuzzi, σε έναν από τους πιο must προορισμούς του χειμώνα. Ισχύει για διανυκτερεύσεις Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ!
Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας: 169€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε Deluxe σουίτα

Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας: 169€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε Deluxe σουίτα.Ζήστε την χαλάρωση που σας αξίζει σε μια υπέροχη σουίτα με τζάκι και jacuzzi, σε έναν από τους πιο must προορισμούς του χειμώνα. Ισχύει για διανυκτερεύσεις Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ!

Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας: 129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε σουίτα

Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας: 129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε σουίτα. Περάστε υπέροχες, χαλαρές στιγμές σε ένα μοναδικό τοπίο φυσικής ομορφιάς με μια προσφορά σε τιμή απίστευτη! Ισχύει για διανυκτερεύσεις Κυριακή έως και Πέμπτη.

Τρίκαλα Κορινθίας - Καρυά: 25€ στην ταβέρνα Η ΚΑΡΥΑ για ένα γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων

Τρίκαλα Κορινθίας - Καρυά: 25€ στην ταβέρνα Η ΚΑΡΥΑ για ένα γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων.Χωρίς προπληρωμή ή προαγορά , εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε κατευθείαν στο εστιατόριο. Μια προσφορά δώρο για όλους μας τους φίλους!

Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας:169€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένο ανεξάρτητο σπιτάκι

Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας:169€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένο ανεξάρτητο σπιτάκι.Σε ένα πανέμορφο , καταπράσινο περιβάλλον, ανεξάρτητες και εξοπλισμένες κατοικίες για την απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση! Ισχύει για διανυκτερεύσεις Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ.

Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας:119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένο ανεξάρτητο σπιτάκι

Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας:119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένο ανεξάρτητο σπιτάκι.Σε ένα πανέμορφο , καταπράσινο περιβάλλον, ανεξάρτητες και εξοπλισμένες κατοικίες για την απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση! Ισχύει για διανυκτερεύσεις Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ.

Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας: 52€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένο ανεξάρτητο σπιτάκι

Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας: 52€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένο ανεξάρτητο σπιτάκι. Σε ένα πανέμορφο , καταπράσινο περιβάλλον, ανεξάρτητες και εξοπλισμένες κατοικίες για την απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση! Ισχύει για διανυκτερεύσεις Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ.

Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας: 104€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας: 104€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό .Απολαύστε ένα μοναδικό ταξιδάκι σε μια από τις δημοφιλέστερες και ομορφότερες περιοχές. Σε καταπληκτική τιμή! Ισχύει για διανυκτερεύσεις Πέμπτη έως και Κυριακή.

Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας: 52€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας: 52€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Απολαύστε ένα μοναδικό ταξιδάκι σε μια από τις δημοφιλέστερες και ομορφότερες περιοχές. Σε καταπληκτική τιμή! Ισχύει για διανυκτερεύσεις Πέμπτη έως και Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: