Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

53ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Εκδόσεις και συλλεκτικά αντικείμενα στο Βιβλιοπωλείο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Στο βιβλιοπωλείο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που λειτουργεί στην είσοδο της Αποθήκης Γ΄(10:00 - 00:00) διατίθενται οι εκδόσεις της φετινής διοργάνωσης (Επίσημος κατάλογος, Πρόγραμμα προβολών - Οι Ταινίες από το Α ως το Ω, Θόδωρος Αγγελόπουλος,
Άκι Καουρισμάκι, Κριστιάν Μουντζίου) καθώς και η τσάντα του 53ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το Tshirt (σε λευκό και μαύρο) και η αφίσα.
Και φυσικά το σύνολο των εκδόσεων του Φεστιβάλ (μονογραφίες, εθνικές κινηματογραφίες, κριτικά κείμενα, αφιερώματα σε ηθοποιούς, λευκώματα εκθέσεων φωτογραφίας-ζωγραφικής κ.ά.), όπως επίσης και συλλεκτικές μπλούζες και τσάντες παλαιότερων διοργανώσεων.
Στο βιβλιοπωλείο του Φεστιβάλ, μπορείτε επίσης να βρείτε τα συλλεκτικά αντικείμενα του Μουσείου Κινηματογράφου, T-Shirts με καρικατούρες γνωστών ελλήνων ηθοποιών, ξυλομπογιές, μολύβια, κούπες
****

Εκπτώσεις και προσφορές για τους θεατές του Φεστιβάλ...περισσότερα
Ανοιχτή συζήτηση:
«Μιλώντας για τον Θόδωρο Αγγελόπουλο»

Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012, στην αίθουσα Τζον Κασσαβέτης, η ανοιχτή συζήτηση με τίτλο «Μιλώντας για τον Θόδωρο Αγγελόπουλο», στο πλαίσιο του αφιερώματος του 53ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο έργο του Θόδωρου Αγγελόπουλου, παρουσία του διευθυντή του ΦΚΘ Δημήτρη Εϊπίδη. Στη συζήτηση συμμετείχαν στενοί φίλοι και συνεργάτες του σπουδαίου δημιουργού: η συνθέτρια Ελένη Καραΐνδρου, η σκηνοθέτιδα Μαργαρίτα Μαντά, ο φωτογράφος Δημήτρης Σοφικίτης, ο σκηνογράφος Γιώργος Ζιάκας, καθώς και οι ηθοποιοί Εύα Κοταμανίδου και Όμερο Αντονούτι. Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου Μαρία Κατσουνάκη.
...περισσότερα

Μη χάσετε σήμερα Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012 στο 53ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Συναυλία της Ελένης Καραΐνδρου με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκη

Μουσική και τραγούδια για τις ταινίες του Θόδωρου Αγγελόπουλου
...περισσότερα

*****
Πάρτι της «Αγοράς»

DJ Set – Ντέιβιντ, Blue Lagoon, Jiles John Παρασκευή 9/11 (Aποθήκη Γ΄, 23:00)
(ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας)


Δεν υπάρχουν σχόλια: