Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Αράχωβα! Ακριβά ή Φθηνά; (οδηγός επιβίωσης)

Σας φέρνουμε την Αράχωβα πιο κοντά! 
Πάμε Αράχωβα το ΣΚ? Αράχωβα, κοσμοπολίτισσα και γραφική, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα χειμερινά θέρετρα! Όλοι την έχουμε επισκεφτεί πολλές φορές αλλά κάθε φορά μας αφήνει να ανακαλύψουμε κάτι καινούριο.
Αράχωβα: 15% έκπτωση στο λογαριασμό σας στο Paramount Cafe Fun Restaurant

Αράχωβα: 15% έκπτωση στο λογαριασμό σας στο Paramount Cafe Fun Restaurant.Μια προσφορά για όλους μας τους φίλους, απολαύστε το ποτό ή τον καφέ σας και κερδίστε την έκπτωση που σας παρέχουμε! Απλά εκτυπώστε το κουπόνι σας!

Αράχωβα: 59€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα στο Likoria Hotel με πρωινό

Αράχωβα: 59€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα στο Likoria Hotel με πρωινό.Ένα πανέμορφο ξενοδοχείο, ένα αξέχαστο διήμερο , με ελεύθερη χρήση σάουνας και χαμάμ, στον πιο δημοφιλή προορισμό , μια προσφορά σε τιμή απίστευτη! Δεν ισχύει για διανυκτέρευση Σάββατο βράδυ.

Αράχωβα - Σκι: 50% στην ενοικίαση εξοπλισμού σκι στο Avalance Shop

Αράχωβα - Σκι: 50% στην ενοικίαση εξοπλισμού σκι στο Avalance Shop. Απολαύστε το δημοφιλές χειμερινό σπορ με την έκπτωση που σας προσφέρουμε! Νοικιάστε όλα τα απαραίτητα και εφορμήστε !!!

Δελφοί: 149€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε πανέμορφα δίκλινα δωμάτια με πρωινό

Δελφοί: 149€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε πανέμορφα δίκλινα δωμάτια με πρωινό.Κάντε ένα μαγικό ταξιδάκι σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, με όλες τις ανέσεις,δωρεάν χρήση σάουνας και χαμάμ και δεκάδες επιλογές εξερεύνησης και διασκέδασης!

Αράχωβα: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο

Αράχωβα: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο. Ένας μοναδικός προορισμός που συνδυάζει την διασκέδαση, την χαλάρωση, τα χειμερινά σπορ, τα παραδοσιακά ταβερνάκια και ένα υπέροχο φυσικό τοπίο! Αποκτήστε την προσφορά μας και ζήστε την Αράχωβα με τον οικονομικότερο τρόπο!

Αράχωβα: 24€ στην ταβέρνα ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΣ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων

Αράχωβα: 24€ στην ταβέρνα ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΣ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων.Χωρίς προπληρωμή ή προαγορά , εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε κατευθείαν στο εστιατόριο. Μια προσφορά δώρο για όλους μας τους φίλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: