Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Βόρειο Σέλας, το μαγευτικό φαινόμενο της φύσης!

Βόρειο Σέλας, το μαγευτικό φαινόμενο της φύσης! 
Το Βόρειο ή Πολικό Σέλας δεν είναι το μοναδικό παιχνίδι που κάνει ο ουρανός με τα χρώματα, είναι όμως το πιο εντυπωσιακό! Διαβάστε περισσότερα στο www.touristorama.com για το πώς δημιουργείται και για τα μέρη από όπου φαίνεται καλύτερα!
Θεσσαλονίκη - Χριστούγεννα: 149€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή
Θεσσαλονίκη - Χριστούγεννα: 149€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή. Η νύμφη του Θερμαϊκού σας προσκαλεί να περάσετε τις ομορφότερες γιορτές της ζωής σας! Βόλτες στον Λευκό Πύργο, διασκέδαση μέχρι πρωίας στα Λαδάδικα και διαμονή στο πολυτελές Capsis Hotel... τίποτα καλύτερο!
Καλάβρυτα - εορταστικό: 229€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio
Καλάβρυτα - εορταστικό: 229€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Πρωτοχρονιά σε ένα πανέμορφο παραδοσιακό τοπίο, με το χιονοδρομικό κέντρο δίπλα σας, δεκάδες επιλογές διασκέδασης και σε τιμή καταπληκτική!
Ζαγοροχώρια - Βίτσα εορταστικό: 196€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ζαγοροχώρια - Βίτσα εορταστικό: 196€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Ζήστε τις φετινές γιορτές σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, σε έναν παραδοσιακό ξενώνα με όλες τις ανέσεις και με τιμή καταπληκτική!
Ζαγοροχώρια - Βίτσα εορταστικό: 131€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ζαγοροχώρια - Βίτσα εορταστικό: 131€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Ζήστε τις φετινές γιορτές σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, σε έναν παραδοσιακό ξενώνα με όλες τις ανέσεις και με τιμή καταπληκτική!
47€ για μία πολυτελή διανυκτέρευση 2 ατόμων στην Αθήνα
47€ για μία πολυτελή διανυκτέρευση 2 ατόμων στην Αθήνα, στον Άλιμο με θέα την θάλασσα σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πλούσιο πρωινό και welcome drink. Για όσους θέλουν να επισκεφτούν την Αθήνα αλλά και για όσους θέλουν να κάνουν μία μικρή απόδραση μέσα στην πόλη. Η προσφορά ισχύει και για τις μέρες των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Εορταστικό πακέτο, Παλιός Άγιος Αθανάσιος Καϊμακτσαλάν: 92€ για 2ήμερο για 2 άτομα
Εορταστικό πακέτο, Παλιός Άγιος Αθανάσιος Καϊμακτσαλάν: 92€ για 2ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι στο κέντρο που παραδοσιακού οικισμού στον ξενώνα Καραβίτη. Ζήστε φέτος την εορταστική ατμόσφαιρα στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο σαν παραμύθι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: