Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ένα μουσείο στο βυθό της θάλασσας

Ένα μουσείο στο βυθό της θάλασσας 
Η πρώτη εικόνα του ιδιαίτερου μουσείου μοιάζει σαν την ανακάλυψη της Χαμένης Ατλαντίδας, αλλά δεν είναι. Είναι το υποβρύχιο μουσείο στο θαλάσσιο Πάρκο της Κανκούν στο Μεξικό.
Ζαγοροχώρια - Βίτσα εορταστικό: 196€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ζαγοροχώρια - Βίτσα εορταστικό: 196€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Ζήστε τις φετινές γιορτές σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, σε έναν παραδοσιακό ξενώνα με όλες τις ανέσεις και με τιμή καταπληκτική!
Ζαγοροχώρια - Βίτσα εορταστικό: 131€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ζαγοροχώρια - Βίτσα εορταστικό: 131€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Ζήστε τις φετινές γιορτές σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, σε έναν παραδοσιακό ξενώνα με όλες τις ανέσεις και με τιμή καταπληκτική!
Εορταστικό πακέτο, Παλιός Άγιος Αθανάσιος Καϊμακτσαλάν: 92€ για 2ήμερο για 2 άτομα
Εορταστικό πακέτο, Παλιός Άγιος Αθανάσιος Καϊμακτσαλάν: 92€ για 2ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι στο κέντρο που παραδοσιακού οικισμού στον ξενώνα Καραβίτη. Ζήστε φέτος την εορταστική ατμόσφαιρα στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο σαν παραμύθι…
Λουτρά Πόζαρ, Πρωτοχρονιάτικο πακέτο : 240€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε junior suite
Λουτρά Πόζαρ, Πρωτοχρονιάτικο πακέτο : 240€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε junior suite. Υποδεχθείτε το νέο έτος με τον ομορφότερο τρόπο και την καλύτερη τιμή!Το Chateau Rond Suites 5* θα φροντίσει για ένα ρεβεγιόν που θα σας μείνει αξέχαστο!
Ναύπλιο, Εορταστικό Πακέτο: 240€ για 5ήμερο για 2 άτομα σε superior double room με πρωινό
Ναύπλιο, Εορταστικό Πακέτο: 240€ για 5ήμερο για 2 άτομα σε superior double room με πρωινό. Ένα πανέμορφό και ρομαντικό ξενοδοχείο σας περιμένει στο γραφικό Ναύπλιο για να γιορτάσετε μαζί τα Χριστούγεννα.
Λουτρά Πόζαρ,εορταστικό πακέτο : 290€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε junior suite
Λουτρά Πόζαρ,εορταστικό πακέτο : 290€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε junior suite. Ζήστε την πρωτοχρονιά ιδιαίτερα, ρομαντικά, γραφικά στο πανέμορφο ξενοδοχείο Chateau Rond Suites 5* με μια προσφορά σε τιμή κα-τα-πλη-κτι-κή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: