Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

4 Δεκεμβρίου 2012
Οι Eκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Ανέμος σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Ζωής Μπελούκα Οι γυναίκες του Αυγούστου την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Χωριό του Αϊ-Βασίλη (Σκεπαστή αγορά Νεάπολης).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Φανή Χαλκιά, ολυμπιονίκης Αλέξης Γεωργούλης, ηθοποιός  

4 Δεκεμβρίου 2012
Οι Eκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Πρότυπο σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου των Κωνσταντίνου Ι. Γουργουλιάνη - Νίκου Κ. Κυριαζή Άννα Σικελιανού - Ο έρωτας και το όνειρο την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 7.30 μ.μ. στο χώρο του βιβλιοπωλείου.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Αγγελική Έξαρχου, καρδιολόγος, ΜΒΑ  Αννίτα Πρασσά, Δρ Ιστορίας, αρχειονόμος, προϊσταμένη Γ.Α.Κ. – Αρχείων Ν. Μαγνησίας Ροσσάνα Πώποτα, δημοσιογράφος
Βιβλιοπωλείο Πρότυπο
Λαμίας 26, Φάρσαλα
Τηλ. 24910-22.034

5 Δεκεμβρίου 2012
Οι Eκδόσεις Καστανιώτη, το βιβλιοπωλείο Σχολαρχείον και το cafe-restaurant «Sofa» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Φιλομήλας Λαπατά Η χήρα του Πειραιά την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6 μ.μ. στον όροφο του «Sofa». Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Cafe-Restaurant Sofa
Πεζόδρομος Π. Τσαλδάρη
Σέρρες

5 Δεκεμβρίου 2012
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και η Λέσχη Ανάγνωσης της βιβλιοθήκης Αετοπουλείου σάς προσκαλούν την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6:30 μ.μ. στην παρουσίαση του βιβλίου του Ανταίου Χρυσοστομίδη Οι κεραίες της εποχής μου.Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.
Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Χαλανδρίου
Φιλικής Εταιρείας & Τομπάζη 18
Χαλάνδρι, 210 6820464
5 Δεκεμβρίου 2012
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη, οι Εκδόσεις Άγρα και το βιβλιοπωλείο Floral σας προσκαλούν σ' ένα αφιέρωμα στον Γιάννη Μαρή με αφορμή την έκδοση των βιβλίων Γιάννης Μαρής Ο 13ος επιβάτης, Ανδρέας Αποστολίδης Ο κόσμος του Γιάννη Μαρή (και τα δύο από τις Εκδόσεις Άγρα) και του συλλογικού τόμου Η επιστροφή του αστυνόμου Μπέκα (Εκδόσεις Καστανιώτη). Ομιλητές: Ανδρέας Αποστολίδης, συγγραφέας, Κώστας Καλφόπουλος, συγγραφέας, Γιώργος Λεονταρίτης, δημοσιογράφος-συγγραφέας, Τεύκρος Μιχαηλίδης, μαθηματικός-συγγραφέας, Δημήτρης Παναγιωτάτος, συγγραφέας. Θα προβληθούν αποσπάσματα από ταινίες βασισμένες σε έργα του Γιάννη Μαρή και θα ακουστούν αντίστοιχες μουσικές.
Βιβλιοπωλείο Floral
Θεμιστοκλέους 80,
Εξάρχεια
τηλ.2103800070 

7 Δεκεμβρίου 2012
Οι Eκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Βιβλιοφόρος σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Φιλομήλας Λαπατά Η χήρα του Πειραιά την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 7.00 μ.μ. στο νέο χώρο του βιβλιοπωλείου (Αγίου Βασιλείου 19, Χαριλάου).
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με μουσική από τους:
Δημήτρη Παπαϊωακείμ, Ορέστη Παπαϊωάννου, Στάθη Θεοδοσιάδη, Πέτρο Βαρελά, Σταύρο Μίχο.
7 Δεκεμβρίου 2012
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και η Κίνηση Πολιτών Λυκόβρυσης σάς προσκαλούν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 8 μ.μ. στην παρουσίαση του βιβλίου τηςΛένας Διβάνη Εγώ ο Ζάχος Ζάχαρης. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Αίθουσα Κίνησης Πολιτών Λυκόβρυσης
Λυκοβρύσεως 45
Ηρώων Πολυτεχνείου
Λυκόβρυση 

10 Δεκεμβρίου 2012
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη, το βιβλιοπωλείο Ίαμβος και η Λέσχη Ανάγνωσης Ευρίπου σάς προσκαλούν τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 7 μ.μ. στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ελένης Πριοβόλου Για τ' όνειρο πως να μιλήσω. Θα προλογίσει η Μαρία Καραγιαννίδο εκπροσωπώντας τη λέσχη ανάγνωσης. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει βιβλία της.
Αίθουσα ΔΟΑΠΠΕΧ, Παλαιό Δημαρχείο
Αβάντων 50
Χαλκίδα
22210-79.403 

10 Δεκεμβρίου 2012
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Παπαχρήστου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Κοτανίδη Όλοι μαζί, τώρα! Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Σταύρος Μπένος, τ. υπουργός
Σπύρος Λυκούδης, γραμματέας Κ.Ε. ΔΗΜΑΡ, βουλευτής
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Μπάμπης Βακαλόπουλος. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά.
Aίθουσα της εφημερίδας «Ελευθερία»
Γεωργούλη 26
Καλαμάτα
27210-85019
 
11 Δεκεμβρίου 2012
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Βρετανικό Συμβούλιο και οι Εκδόσεις Καστανιώτη σάς προσκαλούν την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 7 μ.μ. στη διάλεξη του γνωστού οικονομολόγου Χα Τζουν Τσανγκ με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του 23 αλήθειες που δεν μας λένε για τον καπιταλισμό. Την εκδήλωση προλογίζει ο διεθνολόγος Γιώργος Καλπαδάκης, διδάσκων στα τμήματα Νομικής και Πολιτικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Η διάλεξη θα γίνει στα αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση. Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια: