Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Το τείχος της τσίχλας

Το τείχος της τσίχλας 
Ένα ξεχωριστό φρουτένιο και γλυκό άρωμα καλωσορίζει τους επισκέπτες, όταν φτάνουν στο τείχος που «στεγάζει» εκατομμύρια μασημένες τσίχλες! Το Market Theatre Wall Gum είναι ένα μέρος ορόσημο στο κέντρο του Σιάτλ που δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα σοκάκι που οι περαστικοί κολλούν τις τσίχλες τους.
Ναύπλιο: 109€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε superior room

Ναύπλιο: 109€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε superior room.Στην πιο ρομαντική πόλη, σε πανέμορφα δωμάτια, χαλαρώστε και αποδράστε από όλα με μια μοναδική προσφορά!

Ναύπλιο: 99€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με late check out

Ναύπλιο: 99€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με late check out. Στην πιο ρομαντική πόλη, σε πανέμορφα δωμάτια, χαλαρώστε και αποδράστε από όλα με μια μοναδική προσφορά!

Αράχωβα: 259€ ένα 4ήμερο για 2 - 4 άτομα σε πέτρινες κατοικίες

Αράχωβα - εορταστικό πακέτο: 259€ ένα 4ήμερο για 2 - 4 άτομα σε πέτρινες κατοικίες. Στον πιο καυτό προορισμό του χειμώνα περάστε διασκεδαστικές,παραδοσιακές, αξέχαστες γιορτές σε πλήρως εξοπλισμένες κατοικίες!

Αράχωβα: 196€ για ένα 4ήμερο για 2 - 4 άτομα σε πετρόχτιστες κατοικίες

Αράχωβα: 196€ για ένα 4ήμερο για 2 - 4 άτομα σε πετρόχτιστες κατοικίες.Ιδανική διαμονή για οικογένειες, ανεξάρτητες δίχωρες κατοικίες πλήρως εξοπλισμένες στο Λιβάδι. Αποκτήστε την προσφορά μας τώρα σε τιμή απλά καταπληκτική!

Αράχωβα: 131€ για ένα 3ήμερο για 2 - 4 άτομα σε πετρόχτιστες κατοικίες

Αράχωβα: 131€ για ένα 3ήμερο για 2 - 4 άτομα σε πέτρινες κατοικίες. Ιδανική διαμονή για οικογένειες, ανεξάρτητες δίχωρες κατοικίες πλήρως εξοπλισμένες στο Λιβάδι. Αποκτήστε την προσφορά μας τώρα σε τιμή απλά καταπληκτική!

Δεν υπάρχουν σχόλια: