Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Για σκι πότε θα πάμε;

Ανοιχτό το χιονοδρομικό Σελίου 
Άνοιξε τις πύλες του το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012, το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου (ΕΧΚΣ) για να υποδεχθεί τους λάτρεις του χιονιού και του σκι. Δείτε τις νέες πίστες αλλά και τις προσφορές για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.
Πήλιο - Πορταριά Πρωτοχρονιάτικο πακέτο: 138€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα!
Πήλιο - Πορταριά Πρωτοχρονιάτικο πακέτο: 138€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με δώρο το πρωτοχρονιάτικο δείπνο. Πρωτοχρονιά σε έναν από τους ωραιότερους χειμερινούς προορισμούς σε μοναδική τιμή!
Ζαγοροχώρια - Καπέσοβο: 156€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ζαγοροχώρια - Καπέσοβο: 156€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό . Ένας πανέμορφος προορισμός, διαμονή σε όμορφα, άνετα δωμάτια με welcome drink και late check out, η καλύτερη προσφορά με τις καλύτερες παροχές!
Καλαμπάκα: 66€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καλαμπάκα: 66€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό .Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων , γραφικά, παραδοσιακά και οικονομικά όσο ποτέ! Μια καταπληκτική προσφορά για έναν πανέμορφο προορισμό!
Δεσποτικό Ιωαννίνων: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Δεσποτικό Ιωαννίνων: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μοναδικές, ξεχωριστές γιορτές , με χρώμα και άρωμα ελληνικής φύσης, σε άνετα δωμάτια με όλες τις ανέσεις και σε εκπληκτική τιμή!
Παρνασσός - Αγόριανη, Εορταστικό Πακέτο: 520€ ένα 6ήμερο για 2 - 3 άτομα με πρωινό σε studio με τζάκι
Παρνασσός - Αγόριανη, Εορταστικό Πακέτο: 520€ ένα 6ήμερο για 2 - 3 άτομα με πρωινό σε studio με τζάκι και δωρεάν ξύλα. Με το αγαπημένο σας πρόσωπο; Με φίλους ή με την οικογένεια; Εμείς βάζουμε την προσφορά εσείς βάλτε την παρέα.
Καλάβρυτα - εορταστικό: 229€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio
Καλάβρυτα - εορταστικό: 229€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Πρωτοχρονιά σε ένα πανέμορφο παραδοσιακό τοπίο, με το χιονοδρομικό κέντρο δίπλα σας, δεκάδες επιλογές διασκέδασης και σε τιμή καταπληκτική!

Δεν υπάρχουν σχόλια: