Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Έρωτας με την πρώτη πτήση

Έρωτας με την πρώτη πτήση; 
Άλλη μια νέα ιστοσελίδα βοηθά τους ταξιδιώτες να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους, αυτή τη φορά στοχεύοντας σε ραντεβού στα αεροδρόμια. Η ιστοσελίδα Meetattheairport.com ιδρύθηκε το 2011 και έχει 20.000 μέλη σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζει ο ιδρυτής της.
50% έκπτωση για δύο βάφλες με παγωτό και δύο καφέδες στο Extreme Cafe
50% έκπτωση για δύο βάφλες με παγωτό και δύο καφέδες στο Extreme Cafe στη Πετρούπολη. Κάντε το πιο γλυκό δώρο στον εαυτό σας και στα παιδιά σας στο νέο all day στέκι της Πετρούπολης.
35% έκπτωση για μια φιάλη ποτού της επιλογής σας Extreme Café
35% έκπτωση για μια φιάλη ποτού της επιλογής σας Extreme Café. Γιατί στο νέο στέκι της πόλης διασκεδάζετε με λιγότερα από 6€ το άτομο!! Καλή σας διασκέδαση!
Αθήνα - Γουδί: 25€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων στο Οινομαγειρείο του Αμόργιανου
Αθήνα - Γουδί: 25€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων στο Οινομαγειρείο του Αμόργιανου. Απολαύστε μοναδικές γεύσεις σε ένα όμορφο περιβάλλον και σε προνομιακές τιμές! Εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο στο εστιατόριο!
Κολωνάκι: Μοναδικές προσφορές σε σουβλάκια και μερίδες στο εστιατόριο Grand Palais
Κολωνάκι: Μοναδικές προσφορές σε σουβλάκια και μερίδες στο εστιατόριο Grand Palais. Στα 6 σουβλάκια παίρνεται και 2 δώρο, στις 2 μερίδες δώρο μια χωριάτικη σαλάτα ! Εκτυπώστε το κουπόνι σας , δώστε το στο ταμείο με την παραγγελία σας και απολαύστε τις προσφορές μας!
Σύνταγμα: 24€ στο εστιατόριο Olympos Naoussa για 2 άτομα
Σύνταγμα: 24€ στο εστιατόριο Olympos Naousa για 2 άτομα. Στο κέντρο της Αθήνας απολαύστε ένα πλήρες μενού με σπιτικές γεύσεις σε καταπληκτική τιμή!Απλά εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο όταν απολαύσετε το φαγητό σας!
47€ για μία πολυτελή διανυκτέρευση 2 ατόμων στην Αθήνα
47€ για μία πολυτελή διανυκτέρευση 2 ατόμων στην Αθήνα, στον Άλιμο με θέα την θάλασσα σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πλούσιο πρωινό και welcome drink. Για όσους θέλουν να επισκεφτούν την Αθήνα αλλά και για όσους θέλουν να κάνουν μία μικρή απόδραση μέσα στην πόλη. Η προσφορά ισχύει και για τις μέρες των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Κολωνάκι: 24€ στο εστιατόριο ΤΟ ΚΙΟΥΠΙ για δείπνο 2 ατόμων
Κολωνάκι: 24€ στο εστιατόριο ΤΟ ΚΙΟΥΠΙ για δείπνο 2 ατόμων.Μια πλούσια ποικιλία κρεατικών, κρασάκι και μουσική στο κέντρο της Αθήνας!Απλά εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο όταν απολαύσετε το φαγητό σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: