Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Όλα όσα δεν ξέρουμε για το Λονδίνο

Όλα όσα δεν ξέρουμε για το Λονδίνο 
Μετά την πολυαναμμενόμενη και τελικά αμφιλεγόμενη από πολλούς, τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, είναι ώρα να μάθουμε κάτι περισσότερο για την Βρετανική πρωτεύουσα.
Πράγα - Βερολίνο: 595€ το άτομο για ένα 5ήμερο αεροπορικώς - Χριστούγεννα
Πράγα - Βερολίνο: 595€ το άτομο για ένα 5ήμερο αεροπορικώς - Χριστούγεννα. Δύο από τις ομορφότερες πόλεις σας περιμένουν, ντυμένες στα γιορτινά τους, με απίστευτα αξιοθέατα και μοναδική κουζίνα για τα ομορφότερα Χριστούγεννα! Αναχώρηση 24/12.
Ρώμη: 475€ το άτομο για ένα 4ήμερο αεροπορικώς - Πρωτοχρονιά
Ρώμη: 475€ το άτομο για ένα 4ήμερο αεροπορικώς - Πρωτοχρονιά. Υποδεχθείτε το Νέο Έτος με τον καλύτερο τρόπο, στην Αιώνια Πόλη, εορταστική ατμόσφαιρα όπως δεν τη ζήσατε ποτέ ξανά! Αναχώρηση 29/12.
Ρώμη: 399€ το άτομο για ένα 4ήμερο αεροπορικώς - Πριν τα Χριστούγεννα
Ρώμη: 399€ το άτομο για ένα 4ήμερο αεροπορικώς - Χριστούγεννα. Τα ομορφότερα Χριστούγεννα , σε μια πόλη ολόφωτη, με δεκάδες δυνατότητες διασκέδασης,με υπέροχο ιταλικό φαγητό και εορταστική ατμόσφαιρα! Αναχώρηση 23/12.
Ρώμη: 395€ το άτομο για ένα 4ήμερο αεροπορικώς - Πριν τα Χριστούγεννα
Ρώμη: 395€ το άτομο για ένα 4ήμερο αεροπορικώς - Πριν τα Χριστούγεννα. Ζήστε μοναδικές στιγμές στην Αιώνια Πόλη, φωτισμένοι δρόμοι, αξιοθέατα όπου και να κοιτάξετε, ψώνια, ιταλική κουζίνα και διασκέδαση... τι άλλο να ζητήσει κανείς; Αναχώρηση 20/12.
Μπάνσκο: 189€ το άτομο για μια 6ήμερη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό - Πρωτοχρονιά
Μπάνσκο: 189€ το άτομο για μια 6ήμερη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό - Πρωτοχρονιά.Απολαύστε τις ανέσεις ενός πανέμορφου ξενοδοχείου σε ένα από τα δημοφιλέστερα χιονοδρομικά κέντρα! Εορταστική ατμόσφαιρα για περιπέτεια ή χαλάρωση σε μοναδική τιμή! Διαμονή από 28/12.
Μπάνσκο: 149€ το άτομο για μια 6ήμερη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό - Χριστούγεννα
Μπάνσκο: 149€ το άτομο για μια 6ήμερη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό - Χριστούγεννα. Απολαύστε τις ανέσεις ενός πανέμορφου ξενοδοχείου σε ένα από τα δημοφιλέστερα χιονοδρομικά κέντρα! Εορταστική ατμόσφαιρα για περιπέτεια ή χαλάρωση σε μοναδική τιμή! Διαμονή από 21/12.

Δεν υπάρχουν σχόλια: