Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ενοικιάζονται… παπούτσια!

Ενοικιάζονται… παπούτσια! 
«Θα ήθελα να κάνω γυμναστική στο ταξίδι μου, αλλά τα αθλητικά μου δεν χωρούσαν στη βαλίτσα». Χιλιοειπωμένη δικαιολογία για όλους εμάς που έχουμε τσακωθεί με το διάδρομο. Δεν υπάρχουν όμως άλλες δικαιολογίες για όσους διαλέξουν να μείνουν σε ένα ξενοδοχείο Westin, αφού μπορούν να νοικιάσουν αθλητικά παπούτσια από το ξενοδοχείο!
Ναύπλιο - εορταστικό: 182€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα για τις πιο ρομαντικές γιορτές

Ναύπλιο - εορταστικό: 182€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα για τις πιο ρομαντικές γιορτές.Περιπλανηθείτε στα λιθόστρωτα σοκάκια, απολαύστε τον καφέ ή το φαγητό σας με θέα το Μπούρτζι, ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς είναι στη διάθεση σας με αυτή την μοναδική προσφορά!

Ναύπλιο - εορταστικό : 115€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό για όλη την εορταστική περίοδο

Ναύπλιο - εορταστικό : 115€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό για όλη την εορταστική περίοδο.Περιπλανηθείτε στα λιθόστρωτα σοκάκια, απολαύστε τον καφέ ή το φαγητό σας με θέα το Μπούρτζι, ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς είναι στη διάθεση σας με αυτή την μοναδική προσφορά!

Ναύπλιο - εορταστικό: 102€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό για υπέροχες γιορτές

Ναύπλιο - εορταστικό: 102€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό για υπέροχες γιορτές. Στην πιο ρομαντική πόλη, με το φωτισμένο Μπούρτζι, τα γραφικά σοκάκια, τα μπαράκια και τα αξιοθέατα, μια καταπληκτική προσφορά για μια αξέχαστη εκδρομή!

Ναύπλιο: 130€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο

Ναύπλιο: 130€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο.Περιπλανηθείτε στα λιθόστρωτα σοκάκια, απολαύστε τον καφέ ή το φαγητό σας με θέα το Μπούρτζι, ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς είναι στη διάθεση σας με αυτή την μοναδική προσφορά!

Ναύπλιο: 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Ναύπλιο: 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό .Περιπλανηθείτε στα λιθόστρωτα σοκάκια, απολαύστε τον καφέ ή το φαγητό σας με θέα το Μπούρτζι, ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς είναι στη διάθεση σας με αυτή την μοναδική προσφορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: