Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Το Νέο Μουσείο του Λούβρου δεν είναι στο Παρίσι

Το Νέο Μουσείο του Λούβρου δεν είναι στο Παρίσι 
Η Λενς στη βορειοδυτική Γαλλία ήταν μέχρι πρότινος μια μικρή επαρχιακή πόλη χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο για να την επισκεφτεί κανείς. Το γεγονός όμως οτι εκεί επιλέχθηκε να φτιαχτεί το δορυφορικό μουσείο του Λούβρου είναι ο λόγος που φιλοδοξεί να μπει για τα καλά στον τουριστικό χάρτη της Γαλλίας.
Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :48€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :48€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ένα καταφύγιο , μια ευκαιρία χαλάρωσης και ξεκούρασης στη φύση, καλαίσθητα δωμάτια,σπιτική φιλοξενία και τιμή εκπληκτική! Χαρίστε το στον εαυτό σας!
50% έκπτωση για δύο βάφλες με παγωτό και δύο καφέδες στο Extreme Cafe
50% έκπτωση για δύο βάφλες με παγωτό και δύο καφέδες στο Extreme Cafe στη Πετρούπολη. Κάντε το πιο γλυκό δώρο στον εαυτό σας και στα παιδιά σας στο νέο all day στέκι της Πετρούπολης.
35% έκπτωση για μια φιάλη ποτού της επιλογής σας Extreme Café
35% έκπτωση για μια φιάλη ποτού της επιλογής σας Extreme Café. Γιατί στο νέο στέκι της πόλης διασκεδάζετε με λιγότερα από 6€ το άτομο!! Καλή σας διασκέδαση!
Ορεινη Αρκαδία, Καρύταινα: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ορεινη Αρκαδία, Καρύταινα: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Εξερευνήστε τις φυσικές ομορφιές της ορεινής Αρκαδίας που είναι πνιγμένη στα Έλατα και τα Πεύκα μόλις 2 ώρες από την Αθήνα με μια καταπληκτική προσφορά!
Καρπενήσι, Άγιος Νικόλαος - εορταστικό: 129€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καρπενήσι, Άγιος Νικόλαος - εορταστικό: 129€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μοναδικές γιορτές σε έναν ξεχωριστό προορισμό. Μια καταπληκτική προσφορά για όλη την εορταστική περίοδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: