Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΔΟΤΩΝ

Η ντροπή της Λάρισας
Υπάρχει μια βιβλιοπώλης στην Λάρισα που παίζει ένα περίεργο παιχνίδι με τους εκδοτικούς οίκους και τους συγγραφείς παιδικών βιβλίων.
Αρχικά κάνει επιθέσεις φιλίας σε εκδοτικούς οίκους, δείχνει ότι ενδιαφέρετε για τα παιδικά βιβλία, κάνει παραγγελίες, ζητάει από συγγραφείς να πηγαίνουν να της κάνουν παρουσιάσεις και γενικά εισβάλει στο χώρο με το έτσι θέλω και με μια παιδική τάχα αφέλεια με μόνο σκοπό να «αρπάξει» βιβλία και μετά να εξαφανιστεί.

Κι’ όταν λέμε να εξαφανιστεί εννοούμε ότι σε ένα χρόνο έχει κάνει 3 μετακομίσεις, έχει αλλάξει κινητά τηλέφωνα και μπλοκάρει στο Facebook όποιους χρωστάει.

Εφορία στην Λάρισα δεν υπάρχει; Πως έκανε σε 1 χρόνο 3 μετακομίσεις; Πληρώνει φόρους για να αλλάζει έδρα; Πλήρωσε ποτέ; Με τι λεφτά κλείνει τους χώρους στο Δήμο Λάρισας; Γιατί ο Δήμος Λάρισας συνεργάζεται μαζί της και της παραχωρεί θέση ακόμα και στο φεστιβάλ Πηνειού ενώ όλοι ξέρουν το ποιόν της;
Το θέμα πρέπει να το φτάσουμε στα άκρα γιατί η κυρία Φωτεινή Καλούδη με το βιβλιοπωλείο της «Το σπίτι του Σοφούλη» και με τις απάτες της πίνει εις υγεία των κορόιδων.
Οι νέοι εκδοτικοί οίκοι, ο σύνδεσμος εκδοτών βιβλίων ακόμα και το Ε.ΚΕ.ΒΙ πρέπει να την έχουν στα υπ όψιν τους γιατί αυτή η κυρία είναι η ντροπή της Λάρισας.

Νίκος Μουρατίδης
Εκδόσεις ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

Κυριάκος Καραϊσκος
Εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: