Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Τα πιο περίεργα ξενοδοχεία στον κόσμο

Τα πιο περίεργα ξενοδοχεία στον κόσμο 
Μπορεί να μην είναι τα ωραιότερα ή τα πιο γνωστά αλλά σίγουρα είναι τα πιο περίεργα στον κόσμο! Τα ξενοδοχεία που εξάπτουν την περιέργεια, σίγουρα αποζημιώνουν!
Καρπενήσι, Άγιος Νικόλαος - εορταστικό: 129€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καρπενήσι, Άγιος Νικόλαος - εορταστικό: 129€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μοναδικές γιορτές σε έναν ξεχωριστό προορισμό. Μια καταπληκτική προσφορά για όλη την εορταστική περίοδο!
Πλαταριά - Θεσπρωτίας: 66€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα
Πλαταριά - Θεσπρωτίας: 66€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα.Ένα πανέμορφο γραφικό ψαροχώρι, σε απόσταση αναπνοής από τα Σύβοτα, ιδανική επιλογή για οικογένειες!Μια προσφορά σε εκπληκτική τιμή!
Πλαταριά - Θεσπρωτίας: 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα
Πλαταριά - Θεσπρωτίας: 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα. Ένα πανέμορφο γραφικό ψαροχώρι, σε απόσταση αναπνοής από τα Σύβοτα, ιδανική επιλογή για οικογένειες!Μια προσφορά σε εκπληκτική τιμή!
Ναύπλιο, Εορταστικό Πακέτο: 135€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό
Ναύπλιο, Εορταστικό Πακέτο: 135€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, welcome drink και παραδοσιακά γλυκά και κρασί στο δωμάτιο σας! Κάντε της βόλτες σας στο γραφικό Ναύπλιο, επισκεφτείτε το Παλαμήδι και περάστε αξέχαστα.
Γαύρος Ευρυτανίας: 22€ στην ταβέρνα ΤΟ ΧΑΓΙΑΤΙ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων
Γαύρος Ευρυτανίας: 22€ στην ταβέρνα ΤΟ ΧΑΓΙΑΤΙ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων. Απολαύστε παραδοσιακές αυθεντικές γεύσεις σε προνομιακές τιμές.Απλά εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο όταν απολαύσετε το φαγητό σας!
Καλάβρυτα: 134€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε υπέροχα δωμάτια
Καλάβρυτα: 134€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε υπέροχα δωμάτια . Σε έναν υπέροχο προορισμό , μοναδικό φυσικό τοπίο, χιονοδρομικό κέντρο σε απόσταση αναπνοής,ταβερνάκια με παραδοσιακές νοστιμιές και πανέμορφα δωμάτια με όλες τις ανέσεις, σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: