Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Ευχές από το Μουσικό Χωριό! Mε δύο καινούργια φιλμάκια!

βαλαωρίτου 4 // 8ος όροφος // θεσσαλονίκη
www.music-village.gr/avgo
avgo@music-village.gr
ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Διεθνής μουσική κοινότητα
www.music-village.gr
www.facebook.com/musicvillage

Το Μουσικό Χωριό και το ΑΒΓΟ εύχεται καλές γιορτές! Και καθώς το γέρικο, κάποτε μοχθηρό αλλά σίγουρα γεμάτο μηνύματα 2012 μας γυρνάει την πλάτη για πάντα, να ευχηθούμε καλή δύναμη και βούληση, εγρήγορση και στοχασμό επάνω στη νέα εποχή που έρχεται για όλους τους ανθρώπους!
Αντί άλλων ευχών, μοιραζόμαστε μαζί σας δύο ολόφρεσκα video που ξαναζωντανεύουν πολλές από τις δράσεις του περασμένου καλοκαιριού:
EΔΩ το video που ετοίμασε η ομάδα εργασίας του Μουσικού Χωριού με ένα μουσικό κολάζ 40 λεπτών απ΄όπου δε λείπει κανένας!
ΕΔΩ το video που ετοίμασε η ομάδα της fractal productions και της dangerous productions για να αποτυπωθεί το σημαντικότερο γεγονός του του Μουσικού Χωριού 2012, η συλλογική παραγωγή του έργου «Αφροδίτη και Άδωνις» του John Blow, μέσα από την ματιά του Ανδρέα Λινού. Το video ξεκινάει με την πατινάδα που οδήγησε το κοινό στην καρδιά του δάσους. Συνεχίζεται με μερικά στιγμιότυπα από την παράσταση και ολοκληρώνεται με το making-of του έργου όπου ο Ανδρέας Λινός παρουσιάζει τα σκηνικά.
Η ομάδα εργασίας του Μ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: