Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Κένυα... το διαμάντι της Αφρικής

Κένυα... το διαμάντι της Αφρικής 
Ξεχωριστός προορισμός αναμφισβήτητα, γοητευτικός όσο και άγριος, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες, εικόνες και αναμνήσεις για μια ζωή.
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 24€ για ένα μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα Τα καλά της Αντωνίας
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 24€ για ένα μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα Τα καλά της Αντωνίας.Γευστικές απολαύσεις στο κέντρο του οικισμού, μοναδικά πιάτα σε προνομιακή τιμή!
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 94€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στο ξενοδοχείο Domotel Neve
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 94€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στο ξενοδοχείο Domotel Neve.Απολαύστε τον δημοφιλέστερο χειμερινό προορισμό της βόρειας Ελλάδας , διαμονή σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο και σε τιμή απλά καταπληκτική!
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 27€ για ένα μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα Τα Σκαλοπάτια
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 27€ για ένα μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα Τα Σκαλοπάτια. Ντόπια κρεατικά στη σχάρα ή τη σούβλα με τοπικό εξαιρετικό κρασάκι, απολαύστε τα με προνομιακή τιμή!
Καιμακτσαλάν: 20€ ένα μενού 2 ατόμων στο εστιατόριο Σαλέ Κερασιά
Καιμακτσαλάν: 20€ ένα μενού 2 ατόμων στο εστιατόριο Σαλέ Κερασιά. Μοναδικές γεύσεις, σε ένα παραδοσιακό εστιατόριο! Απολαύστε το γεύμα ή το δείπνο σας με την προνομιακή τιμή που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για εσάς!
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 95€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 95€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό . Η μαγεία του δημοφιλέστερου προορισμού της Μακεδονίας σας περιμένει σε ένα πανέμορφο γραφικό ξενοδοχείο με τζάκι στο δωμάτιο σας και σε τιμή μοναδική!