Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Φτιάξε το δικό σου ταξίδι!

Φτιάξε το δικό σου ταξίδι! 
Φτιάξτε μόνοι σας το ταξίδι που έχετε ονειρευτεί! Νέα υπηρεσία από το Touristorama για όσους αγαπούν τα ταξίδια...
Σέρρες:Το Ξύλινο Χωριό : 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Σέρρες:Το Ξύλινο Χωριό : 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Απολαύστε πολυτέλεια και χαλάρωση στα πιο παραδοσιακά χαμάμ σε μια ξενοδοχειακή μονάδα που δύσκολα συναντάς εντός Ελλάδας. Αναζωογονηθείτε με τη φυσική ευεξία των ιαματικών νερών.
Σέρρες:Το Ξύλινο Χωριό 119€ για τριήμερο για 2 άτομα σε σουίτα με πρωινό,τζακούζι και τζάκι σε διώροφη μεζονέτα
Σέρρες:Το Ξύλινο Χωριό 119€ για τριήμερο για 2 άτομα σε σουίτα με πρωινό, τζακούζι, τζάκι με δωρεάν ξύλα σε διώροφη μεζονέτα και γλυκό του κουταλιού για καλωσόρισμα . Απολαύστε πολυτέλεια και χαλάρωση στο Άγκιστρο Σερρών σε μια ξενοδοχειακή μονάδα που δύσκολα συναντάς εντός Ελλάδας.
Βλάστη - Κοζάνης: 22€ για ένα μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα Λιοτρόπι
Βλάστη - Κοζάνης: 22€ για ένα μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα Λιοτρόπι. Μοναδικές ελληνικές γεύσεις σε προνομιακή τιμή! Εκτυπώστε το κουπόνι σας και απολαύστε το γεύμα ή το δείπνο σας !
Κοζάνη - Βλάστη: 109€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Κοζάνη - Βλάστη: 109€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Η μαγεία της φύσης σε απόσταση αναπνοής από τις επιλογές που σας δίνει μια πόλη. Χαλαρώστε και διασκεδάστε με μια μοναδική προσφορά σε καταπληκτική τιμή!
Κοζάνη - Βλάστη: 78€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Κοζάνη - Βλάστη: 78€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Η μαγεία της φύσης σε απόσταση αναπνοής από τις επιλογές που σας δίνει μια πόλη. Χαλαρώστε και διασκεδάστε με μια μοναδική προσφορά σε καταπληκτική τιμή!
Παλαιός Παντελεήμονας: 137€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε δωμάτιο με τζάκι
Παλαιός Παντελεήμονας: 137€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε δωμάτιο με τζάκι. Μια μοναδική προσφορά , σε έναν υπέροχο παραδοσιακό ξενώνα! Αποκτήστε την τώρα και ξεφύγετε με τον καλύτερο τρόπο!