Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Αξιοθέατα που προκαλούν ανατριχίλα!

Αξιοθέατα που προκαλούν ανατριχίλα! 
Αν δεν σας αρέσουν τα σπορ και ο προσδιορισμός «περιπετειώδης» δεν σας χαρακτηρίζει σε καμία περίπτωση, τότε ίσως έχουμε βρει ένα διαφορετικό και παράδοξο τρόπο να ανεβάσουμε την αδρεναλίνη σας. Τα πιο ανατριχιαστικά αξιοθέατα στον κόσμο αν δεν σας φοβίσουν σίγουρα θα σας βάλουν σε σκέψεις για το μάταιο τούτο κόσμο!
Σέρρες:Το Ξύλινο Χωριό : 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Σέρρες:Το Ξύλινο Χωριό : 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Απολαύστε πολυτέλεια και χαλάρωση στα πιο παραδοσιακά χαμάμ σε μια ξενοδοχειακή μονάδα που δύσκολα συναντάς εντός Ελλάδας. Αναζωογονηθείτε με τη φυσική ευεξία των ιαματικών νερών.
Βλάστη - Κοζάνης: 22€ για ένα μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα Λιοτρόπι
Βλάστη - Κοζάνης: 22€ για ένα μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα Λιοτρόπι. Μοναδικές ελληνικές γεύσεις σε προνομιακή τιμή! Εκτυπώστε το κουπόνι σας και απολαύστε το γεύμα ή το δείπνο σας !
Κοζάνη - Βλάστη: 109€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Κοζάνη - Βλάστη: 109€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Η μαγεία της φύσης σε απόσταση αναπνοής από τις επιλογές που σας δίνει μια πόλη. Χαλαρώστε και διασκεδάστε με μια μοναδική προσφορά σε καταπληκτική τιμή!
Κοζάνη - Βλάστη: 78€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Κοζάνη - Βλάστη: 78€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Η μαγεία της φύσης σε απόσταση αναπνοής από τις επιλογές που σας δίνει μια πόλη. Χαλαρώστε και διασκεδάστε με μια μοναδική προσφορά σε καταπληκτική τιμή!
Παλαιός Παντελεήμονας: 137€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε δωμάτιο με τζάκι
Παλαιός Παντελεήμονας: 137€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε δωμάτιο με τζάκι. Μια μοναδική προσφορά , σε έναν υπέροχο παραδοσιακό ξενώνα! Αποκτήστε την τώρα και ξεφύγετε με τον καλύτερο τρόπο!
Λίμνη Βεγορίτιδα – Άγιος Παντελεήμονας: 124€ για 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή
Λίμνη Βεγορίτιδα – Άγιος Παντελεήμονας: 124€ για 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή.Σε μία περιοχή απερίγραπτης ομορφιάς, δίπλα στη λίμνη Βεγορίτιδα, στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν και μόλις 25 χλμ από τον χιονοδρομικό κέντρο και τον Παλιό Άγιο Αθανάσιο!
Λίμνη Βεγορίτιδα – Άγιος Παντελεήμονας: 84€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Λίμνη Βεγορίτιδα – Άγιος Παντελεήμονας: 84€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Σε μία περιοχή απερίγραπτης ομορφιάς, δίπλα στη λίμνη Βεγορίτιδα, στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν και μόλις 25 χλμ από τον χιονοδρομικό κέντρο και τον Παλιό Άγιο Αθανάσιο!