Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Αξιοθέατα απομίμηση

Αξιοθέατα απομίμηση 
Ο Παρθενώνας είναι στο Τενεσί, το σιντριβάνι της Φοντάνα ντι Τρέβι στην Κορέα και η Αψίδα του Θριάμβου στη Ρουμανία. Όχι δεν είναι τραγικά λάθη γεωγραφίας από κάποιον αδιάβαστο μαθητή, είναι τα μέρη όπου υπάρχουν τα αντίγραφα από τα διάσημα αξιοθέατα του κόσμου.
Δελφοί: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και late check out
Δελφοί: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και late check out.Στο κέντρο των Δελφών, 19χλμ από την Ιτέα, 28χλμ από το Γαλαξίδι και 8χλμ από την Αράχωβα, μια μοναδική προσφορά σε καταπληκτική τιμή!
Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας: 15% έκπτωση στο λογαριασμό σας στο ΕΝΑΣΤΡΟ Cafe Bar
Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας: 15% έκπτωση στο λογαριασμό σας στο ΕΝΑΣΤΡΟ Cafe Bar.Απολαύστε τον καφέ, το γλυκό ή το ποτό σας σε ένα καταπληκτικό περιβάλλον με έκπτωση στον λογαριασμό σας! Εκτυπώστε το κουπόνι σας και δώστε το στο κατάστημα πριν την παραγγελία σας!
Παρνασσός - Αγόριανη: 129€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Παρνασσός - Αγόριανη: 129€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Σε απόσταση αναπνοής από την Αράχωβα και το χιονοδρομικό κέντρο, σε ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό , μια καταπληκτική προσφορά σε μοναδική τιμή!
Γαλαξίδι: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Γαλαξίδι: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό . Ένας πανέμορφος, δημοφιλής και γραφικός προορισμός σας περιμένει να τον ανακαλύψετε με την προσφορά μας! Σε καταπληκτική τιμή για ένα ταξιδάκι που θα σας μείνει αξέχαστο!