Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Ταξίδια... προσγειωμένα!

Ταξίδια... προσγειωμένα! 
Πόσους και πόσους ταξιδιώτες δεν έχετε ακούσει να παραπονιούνται ότι δεν τους αρέσει το αεροπλάνο; Είναι παράδοξο για κάποιον που ταξιδεύει συχνά, αλλά τις περισσότερες φορές είναι αλήθεια. Μήπως όμως το αεροπλάνο στις μέρες μας είναι υπερεκτιμημένο;
Λουτρά Πόζαρ - Αριδαίας: 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Λουτρά Πόζαρ - Αριδαίας: 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Καταπληκτική τιμή για διαμονή σε όμορφα, άνετα δωμάτια, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον για την απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση!
Λουτρά Πόζαρ - Αριδαίας: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Λουτρά Πόζαρ - Αριδαίας: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Καταπληκτική τιμή για διαμονή σε όμορφα, άνετα δωμάτια, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον για την απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση!
Λίμνη Κερκίνη - Λιθότοπος: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι στο δωμάτιο
Λίμνη Κερκίνη - Λιθότοπος: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι στο δωμάτιο. Ιδανικός προορισμός για μια χειμερινή εκδρομή, απολαύστε τον με την προσφορά μας σε καταπληκτική τιμή!
Λίμνη Κερκίνη - Λιθότοπος: 29€ για ένα μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ
Λίμνη Κερκίνη - Λιθότοπος: 29€ για ένα μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ. Δοκιμάστε βουβαλονοστιμιές σε ένα πανέμορφο τοπίο και με μοναδική τιμή! Αποκλειστικά από το Touristorama!
Λίμνη Κερκίνη - Λιθότοπος: 21€ για ένα μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα Πανόραμα
Λίμνη Κερκίνη - Λιθότοπος: 21€ για ένα μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα Πανόραμα. Πεντανόστιμα πιάτα με θέα τη Λίμνη και σε μοναδική τιμή! Μια προσφορά από το Touristorama!
Νάουσα: 23€ για ένα μενού 2 ατόμων στο Αρχοντικό Αγκωνάρι
Νάουσα: 23€ για ένα μενού 2 ατόμων στο Αρχοντικό Αγκωνάρι. Μοναδικές γεύσεις από τα πιο αγνά τοπικά προιόντα, απολαύστε τις με μοναδική τιμή! Εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο στο εστιατόριο!
Νάουσα: 149€ ένα 3ήμερο για 4 άτομα σε υπέροχα διαμερίσματα με πρωινό
Νάουσα: 149€ ένα 3ήμερο για 4 άτομα σε υπέροχα διαμερίσματα με πρωινό.Οικογενειακές διακοπές σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, με το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 πηγάδια δίπλα σας, διασκέδαση και χαλάρωση σε τιμή καταπληκτική!