Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Θες να ζήσεις περισσότερο; Ταξίδεψε!

Τα ταξίδια χαρίζουν μακροβιότητα 
Το πείραμα αυτό ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη μελέτη του είδους του, μετρώντας τα θετικά οφέλη του ταξιδιού για την υγεία μας που έχει σαν στόχο να τεκμηριώσει και επιστημονικά τον τρόπο με τον οποίο οι διακοπές συμβάλλουν θετικά στη ζωή μας.
Λίμνη Κερκίνη: 109€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι
Λίμνη Κερκίνη: 109€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι.Μια τοποθεσία απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς σας περιμένει να την εξερευνήσετε με ορμητήριο τα δωμάτια που σας προσφέρουμε.Καταπληκτική τιμή που πρέπει να εκμεταλλευτείτε !
Λίμνη Κερκίνη: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι
Λίμνη Κερκίνη: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι.Μια τοποθεσία απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς σας περιμένει να την εξερευνήσετε με ορμητήριο τα δωμάτια που σας προσφέρουμε.Καταπληκτική τιμή που πρέπει να εκμεταλλευτείτε !
Αθήνα - διαμονή: Με 3 διανυκτερεύσεις άλλη μια δώρο στο Athens Diamond Hotel
Αθήνα - διαμονή: Με 3 διανυκτερεύσεις άλλη μια δώρο στο Athens Diamond Hotel. Για δουλειά ή διασκέδαση , ένα ιδανικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Κερδίστε μια διανυκτέρευση και απολαύστε τη διαμονή σας όσο ποτέ!
Αίγιο - Λάκκα: 80€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Αίγιο - Λάκκα: 80€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Διαμονή σε ένα αυθεντικό αρχοντικό με θέα τον Κορινθιακό κόλπο, πρωινό από τοπικά, αγνά υλικά, late check out και Welcome Drink, μια καταπληκτική προσφορά σε μοναδική τιμή!
Καϊμακτσαλάν, Τσέγανη: 90€ για 3ήμερο για 2 άτομα
Καϊμακτσαλάν – Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 90€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο παραδοσιακό ξενώνα Τσέγανη στο κέντρο του χωριού με πρωινό και τζάκι με δωρεάν ξύλα! Nτουζιέρα με υδρομασάζ που μπορείτε να απολαύσετε χαμάμ, η καλύτερη προσφορά στην καλύτερη τιμή!
Αθήνα - Καισαριανή: 15€ ένα μενού 2 ατόμων στο μεζεδοπωλείο Η Κουμπάνια
Αθήνα - Καισαριανή: 15€ ένα μενού 2 ατόμων στο μεζεδοπωλείο Η Κουμπάνια. Απολαύστε γευστικά πιάτα με τη συνοδεία ζωντανής ρεμπέτικης μουσικής σε τιμή καταπληκτική!
Ντουμπαί : 360€ το άτομο για ένα 4ήμερο πακέτο σε ξενοδοχείο 4*
Ντουμπαί : 360€ το άτομο για ένα 4ήμερο πακέτο σε ξενοδοχείο 4*. Η πύλη της Ανατολής στα πόδια σας με μια καταπληκτική προσφορά! Παλάτια, τεχνητά νησάκια , εμπορικά κέντρα , το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο, έρημο, παραλίες, παραδοσιακά σουκς... στο Ντουμπάι υπάρχουν τα πάντα!