Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Τα ταξίδια... κλειδί στην ανθρώπινη ευτυχία

Τα ταξίδια... κλειδί στην ανθρώπινη ευτυχία Παγκόσμια ημέρα ευτυχίας θεσπίστηκε η 20η Μαρτίου σε Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και συμπτωματικά μια νέα έρευνα για τα ταξίδια και την ευτυχία δημοσιοποιήθηκε από Βρετανούς και έφερε στο φως τα εξής στοιχεία.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Ζαγοροχώρια - Βίτσα : 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ζαγοροχώρια - Βίτσα : 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ελλάδας, μια καταπληκτική προσφορά για την απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση!
 
Ορεινή Κορινθία - Κεφαλάρι: 75€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ορεινή Κορινθία - Κεφαλάρι: 75€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ένας πανέμορφος προορισμός, γραφικός και παραδοσιακός, ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής! Για περιορισμένο αριθμό κουπονιών προλάβετε!
 
Περτούλι - Τρικάλων: 139€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι
Περτούλι - Τρικάλων: 139€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι. Απολαύστε το καταπράσινο τοπίο, την φιλοξενία του πανέμορφου ξενοδοχείου σας και την ατμόσφαιρα δίπλα στο τζάκι του δωματίου σας με μια μοναδική προσφορά!
 
Βίλια - Αττικής:89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό
Βίλια - Αττικής:89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Μόλις 1 ώρα από την Αθήνα, στους πρόποδες του Κιθαιρώνα, σε μια πευκόφυτη περιοχή, ιδανική προσφορά για μια απόδραση με μικρό κόστος αλλά μεγάλη χαλάρωση!
 
Καρπενήσι - Μεγάλο Χωριό - Πάσχα: 189€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και Αναστάσιμο Δείπνο
Καρπενήσι - Μεγάλο Χωριό - Πάσχα: 189€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και Αναστάσιμο Δείπνο. Το φετινό Πάσχα μπορείτε να το γιορτάσετε οικονομικά και παραδοσιακά, σε έναν μοναδικό προορισμό, με μια καταπληκτική προσφορά!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Αλλάζει ο τρόπος έκδοσης βίζας για την Ινδία
Θέλετε να ταξιδέψετε για την Ινδία; Όπως είναι γνωστό είναι απαραίτητη η βίζα. Όταν όμως θα εκδοθεί και θα έρθει η στιγμή που θα μπορείτε να την παραλάβετε θα πρέπει να πάτε αυτοπροσώπως. Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες το Κέντρο Υπηρεσιών Αιτήσεων Θεώρησης Εισόδου.
 
Συμβουλές λίγο πριν ταξιδέψετε
Συμβουλές για ταξιδιώτες και… καρναβαλιστές εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία ώστε το ταξίδι να μην βγει «ξινό».
 
Το καρναβάλι της Παλιόχωρας
Είναι ένα από τα πιο γνωστά καρναβάλια της Κρήτης. Εδώ και 21 χρόνια απ όλα τα μέρη της Κρήτης επιλέγουν να πάνε αυτές τις μέρες στην Παλιόχωρα Χανίων για να διασκεδάσουν. Δείτε το προγραμμα και ετοιμάστε βαλίτσες χωρίς να ξεχάσετε να βάλετε μέσα την στολή σας.
 
Με ένα δωρεάν εισιτήριο, σε δυο χώρες!
Ποιος δεν θα ήθελε να ταξιδεύει στη γειτονική Ιταλία με το τρένο χωρίς να πληρώνει ούτε ένα ευρώ; Ποιος δεν θα ήθελε να ταξιδεύει με το πλοίο για την Ιταλία εντελώς δωρεάν; Όλοι… Αλλά, γίνεται κάτι τέτοιο; Και όμως γίνεται. Διαβάστε πώς…