Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Αεροδρόμιο ή… γκαλερί;

Αεροδρόμιο ή… γκαλερί; Ένα μοναδικό έργο τέχνης έχουν την ευκαιρία να δουν και να θαυμάσουν οι επιβάτες του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» πριν επιβιβαστούν ή μόλις έχουν αποβιβαστεί από το αεροπλάνο.
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Παράξενοι νόμοι από όλο τον κόσμο
Αλλού λιγότερο αλλού περισσότερο, κάθε προορισμός είναι διαφορετικός, με διαφορετικές εικόνες, συνήθειες, έθιμα αλλά και νόμους. Πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας ενημερωθείτε γιατί κανείς δεν θέλει να ξοδεύει τα χρήματά του σε πρόστιμα ή ακόμα χειρότερα περνώντας τις μέρες του στη φυλακή.
 
Άρματα, γαϊτανάκια, άμαξες, αρλεκίνοι και… μπαγόρδες
Οι Απόκριες έφτασαν και σε πολλές πόλεις έχουν ήδη ξεκινήσει οι εκδηλώσεις. Όσοι βρεθείτε, έστω και για ένα Σαββατοκύριακο διακοπών, σε μια από αυτές μην διστάσετε να γίνεται… καρνάβαλοι. Τι είναι όμως οι… «μπαγόρδες» και σε ποιο μέρος της Ελλάδας πραγματοποιούνται;
 
Καθαρά Δευτέρα... ήθη, έθιμα και αποδράσεις!
Τα έθιμα ενός τόπου συνδέουν το παρόν με το παρελθόν του, διατηρούν την πολιτισμική του ταυτότητα και διαφοροποιούν τους κατοίκους της κάθε περιοχής σε όλες τις εκδηλώσεις τους. Η Αποκριά γιορτάζεται στη χώρα μας με διαφορετικές δραστηριότητες ανά περιοχή, ξεχωριστές, ιδιαίτερες, γεμάτες κέφι και διάθεση για γιορτή.
 
Τουρισμός και με λιγότερα... γίνεται!
Η κρίση πιέζει, τα έξοδα τρέχουν και οι ταξιδιώτες απογοητεύονται. Κι όμως... μπορείς να ταξιδέψεις ξοδεύοντας λιγότερα και μάλιστα χωρίς να κάνεις «σκόντο» στην επιλογή του αγαπημένου σου προορισμού.