Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Ο ορισμός του πολυτελούς ταξιδιού

Ο ορισμός του πολυτελούς ταξιδιού Πλησιάζει η περίοδος εκείνη του χρόνου που οι περισσότεροι αρχίζουν να σκέφτονται τις καλοκαιρινές διακοπές και να κάνουν σχέδια για το τι θα περιλαμβάνουν αυτές. Οι περισσότεροι θέλουμε ξεκούραση αλλά σε συνδυασμό με απολαύσεις, δηλαδή... πολυτέλεια. Και να πώς ορίζεται αυτή.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Πάτμος - Πάσχα: 255€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Πάτμος - Πάσχα: 255€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Γιορτάστε με ξεχωριστό τρόπο το φετινό Πάσχα, ένα πανέμορφο νησί μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες!
 
Πάρος - Πάσχα: 89€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Πάρος - Πάσχα: 89€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Μια καταπληκτική προσφορά για διαμονή στη Νάουσα σε όμορφα και άνετα δωμάτια! Αποκτήστε την και περάστε τις γιορτές ιδιαίτερα και οικονομικά!
 
Ρόδος - Πάσχα: 178€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα στο Belvedere Beach 4*
Ρόδος - Πάσχα: 178€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα στο Belvedere Beach 4*. Μια προσφορά που δεν μπορείτε να αγνοήσετε, διαμονή σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο, με ημιδιατροφή σε πλούσιο μπουφέ σε ένα από τα ομορφότερα νησιά και σε τιμή μοναδική !
 
Σαντορίνη Villa Danezis - 58€ 3ήμερο για 2 άτομα
Σαντορίνη: 58€ για ένα υπέροχο 3ήμερο για δύο άτομα στη Σαντορίνη σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Villa Danezis. Μία απόδραση στο ομορφότερο νησί των κυκλάδων που θα σας μείνει αξέχαστη.
 
Αστυπάλαια - Πάσχα: 74€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα
Αστυπάλαια - Πάσχα: 74€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα. Μια μοναδική εκδρομή στο πανέμορφο αυτό νησί σε τιμή μοναδική! Αποκτήστε την προσφορά μας τώρα και περάστε το Πάσχα σε κλίμα καλοκαιρινό!
 
Μεσολόγγι- Πάσχα : 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και αναστάσιμο δείπνο
Μεσολόγγι- Πάσχα : 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και αναστάσιμο δείπνο. Ένας ιστορικός προορισμός, με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, πολλές δυνατότητες για διασκέδαση και παράδοση, ιδανική επιλογή για να περάσετε το Πάσχα ήρεμα και οικονομικά!
 
Λουτρά Πόζαρ, Λουτράκι Αριδαίας - Πάσχα: 170€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε suite
Λουτρά Πόζαρ, Λουτράκι Αριδαίας - Πάσχα: 170€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε suite. Το απόλυτο ταξιδάκι χαλάρωσης και ξεκούρασης για το Πάσχα, απολαύστε την πολυτέλεια που σας αξίζει στο Chateau Rond Suites 5*! Ανανεωθείτε στις εγκαταστάσεις spa με υδρομασάζ και χαμάμ με μια προσφορά καταπληκτική!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Στο Ντουμπάι το ψηλότερο ξενοδοχείο του κόσμου
To νέο JW Marriott Marquis Hotel στο Ντουμπάι με ύψος 355 μέτρων είναι το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο. Το ξενοδοχείο, το οποίο πραγματοποιεί τα επίσημα εγκαίνια στις 28 Φεβρουαρίου, είναι κατά 35 μέτρα ψηλότερο από τον Πύργο του Άιφελ και μόλις 26 μέτρα πιο χαμηλό από το Empire State Building.
 
Κρουαζιερόπλοια ή… πόλεις;
Αυτά δεν είναι κρουαζιερόπλοια αλλά… κανονικές πόλεις. Δυο νέα υπερσύγχρονα πλοία θα ναυπηγήσει η Royal Caribbean International. Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο κομμάτι του χάλυβα κόπηκε για το πρώτο από τα δύο πλοία στο ναυπηγείο Meyer Werft, στο Papenburg της Γερμανίας.
 
Θέα χωρίς παράθυρο
Η αεροπορική εταιρεία Delta πρωτοπορεί με τη νέα της εφαρμογή για tablets και smartphones αφού δίνει σε όλους τη δυνατότητα μέσω της εφαρμογής να απολαμβάνουν τη θέα των τοπίων πάνω από τα οποία περνά το αεροσκάφος της πτήσης τους.
 
Ξενοδοχεία με υπογραφή... fashion designers
Είναι διάσημοι σχεδιαστές μόδας και αναμφισβήτητα έχουν στιλ. Θαυμάζουμε το ύφος τους όχι μόνο στις πασαρέλες, αλλά και σε ξενοδοχεία, καθώς ευθύνονται για το εσωτερικό design τους.