Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Ψηφίστε τη MidEast για τα World Travel Awards 2013



top menu









-

,

-

Φέτος, στην επέτειο των 30 χρόνων λειτουργίας, η MidEast είναι υποψήφια στα διεθνούς φήμης ταξιδιωτικά βραβεία "World Travel Awards" ως "Europe's Leading Destination Management Company". Ψηφίστε για να στηρίξετε την εταιρία που αγαπάτε, χαρίζοντάς της ακόμα μια διάκριση και μπείτε αυτόματα στην κλήρωση για ένα ταξίδι στις μαγευτικές Μαλδίβες.
Τα βήματα είναι απλά και η διαδικασία δε διαρκεί παραπάνω από δύο λεπτά:

1.     Πατήστε το παρακάτω κουμπί, το οποίο σας οδηγεί στο ακριβές link για να ψηφίσετε και στη συνέχεια
-------
επιλέγετε την εταιρία μας.2.     Πατήστε Vote




Στην  περίπτωση που δεν είστε ήδη εγγεγραμμένοι στη σελίδα των World Travel Awards, θα σας ζητήσει να κάνετε Register (απλά Όνομα, Email, Password) και τότε να πατήσετε Submit.
Προσοχή, η ψήφος σας θα μετρήσει μόνο αν κάνετε verify την εγγραφή σας πατώντας στο link που θα σταλεί στο email σας.
Όπως ενδεχομένως, ήδη γνωρίζετε η MidEast ιδρύθηκε το 1983, από την οικογένεια Μούσμπε, με όραμα μια ταξιδιωτική εταιρία, η οποία θα αποτελεί την πρώτη επιλογή τόσο πελατών όσο και συνεργατών.

Πρωταρχικός παράγοντας για την επίτευξη ενός τέτοιου στόχου ήταν η σύνταξη μιας δυναμικής ομάδας. Έχοντας στο δυναμικό της 46 στελέχη τα οποία ξεχωρίζουν για τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό και τον χαρακτήρα τους, καθώς και μια λίστα αυστηρά επιλεγμένων συνεργατών ανάμεσα στους καλύτερους του χώρου τους, τόσο σε Ελλάδα όσο και εξωτερικό, η MidEast έχτισε τη βάση για μια επιτυχημένη πορεία.

Και πράγματι, επί 30 συναπτά έτη, η εταιρία χειρίζεται καθημερινά πελάτες και αιτήματα που αφορούν ταξιδιωτικές υπηρεσίες, εταιρικές παρουσίες και ενέργειες σε συνέδρια και εκθέσεις ανά τον κόσμο, καθώς επίσης και την οργάνωση παντός είδους εκδηλώσεων.

Η πορεία της πλέον, είναι γεμάτη διακρίσεις και επιτυχίες που οφείλονται στο ανθρώπινο στοιχείο, το οποίο είναι τόσο έντονο στη MidEast. Οφείλονται στην αποτελεσματικότητα των στελεχών της, στην υποστήριξη των συνεργατών της και πάνω απ’ όλα στην αγάπη των πελατών της. Αυτά έχουν αναδείξει την εταιρία μας ήδη δύο συνεχόμενες χρονιές, ως το Δημοφιλέστερο Τουριστικό Πρακτορείο σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ψηφίστε για να στηρίξτε την εταιρία που αγαπάτε, χαρίζοντάς της ακόμα μια διάκριση.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα αυτά τα χρόνια που είστε δίπλα μας συνοδοιπόροι.

Με εκτίμηση,

Κατερίνα Μούσμπε
Ιδιοκτήτρια - Γενική Διευθύντρια







phone Τηλ.: 211 211 8888 | Βασ. Σοφίας 105-107, 115 21 Αθήνα



MidEast Travel
www.mideast.gr
Ξεφυλλίστε
τα έντυπά μας!


Ε-mail: mideast@mideast.gr, fax: +30 210 642 6147 ISO 9001:2008 Αρ. Ειδικού Σήματος Λειτουργίας ΕΟΤ: 0206Ε61000259300