Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Οι δρόμοι του κόσμου που αξίζει να διασχίσεις!

Δρόμοι που αξίζει να διασχίσεις Τι κάνει μερικούς δρόμους του κόσμου να ξεχωρίζουν στον τουριστικό χάρτη; Ένα τέλειο μείγμα από προκλητικές και περίπλοκες στροφές, γρήγορες ευθείες, λίγο έως καθόλου κίνηση και κυρίως εκπληκτική θέα!
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Αγκίστρι - Πάσχα: 240€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο
Αγκίστρι - Πάσχα: 240€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο. Διαμονή σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Αργοσαρωνικού, πρωινό και γεύμα κάθε μέρα, γραφικά εκκλησάκια και πράσινα νερά και όλα αυτά σε μια μοναδική τιμή... απίστευτο!
 
Πάρος - Πάσχα: 104€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε Superior δωμάτιο
Πάρος - Πάσχα: 104€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε Superior δωμάτιο με πρωινό, late check καθώς και μεταφορές από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο. Αυτή η προσφορά τα έχει όλα...
 
Αιδηψός - Πάσχα: 85€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Αιδηψός - Πάσχα: 85€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Βόρειας Εύβοιας και ξεκουραστείτε δίπλα στην θάλασσα σε τιμή που δεν ξαναέγινε!
 
Λευκάδα- Νικιάνα: 104€ για 4ήμερο για 3 άτομα
Λευκάδα- Νικιάνα: 104€ για 4ήμερο για 3 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα. Οικογενειακό Πάσχα χαλάρωσης στη καταπράσινη Νικιάνα με θέα το Ιόνια, σε μια καταπληκτική τιμή!
 
Σαντορίνη - Πάσχα: 220€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Σαντορίνη - Πάσχα: 220€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Ένα πανέμορφο ξενοδοχείο στα Φηρά σας υποδέχεται με κρασί και φρούτα στο δωμάτιο σας για ένα Πάσχα που όμοιο του δεν έχετε ζήσει ποτέ! Μια μοναδική προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Ταξιδεύουν για να βρουν την υγεία
Οι εποχές που κανείς ταξίδευε μόνο για να δει τα αξιοθέατα και να βγάλει φωτογραφίες έχουν περάσει αφού ο τουρισμός υποδέχεται νέους, ανερχόμενους κλάδους που σταδιακά κατακτούν όλο και περισσότερους οπαδούς. Ένας από αυτούς είναι ο ιατρικός τουρισμός και μάλιστα σε τομείς που ούτε φανταζόμασταν μέχρι πρότινος.
 
Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ εκεί που γεννήθηκε η τζαζ
Τον Απρίλιο του 1970 η μεγάλη τραγουδίστρια του γκόσπελ Mahalia Jackson επέστρεψε στη γενέτειρά της, τη Νέα Ορλεάνη για να εμφανιστεί στο πρώτο Φεστιβάλ Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Νέας Ορλεάνης. Όταν ο παραγωγός και διοργανωτής του φεστιβάλ George Wein της έδωσε το μικρόφωνο, τότε γεννήθηκε το Jazz Festival.
 
Πως να παραγγείλετε τον καφέ σας σε όλο τον κόσμο
Αγαπημένη συνήθεια, απόλαυση, καθημερινή τελετουργία, η κατανάλωση καφέ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να στερηθούμε την απόλαυση αυτή ακόμη και αν βρεθούμε στην άλλη άκρη του κόσμου!
 
Η Αθήνα με τα μάτια του Γούντι Άλεν
Ενώ τίποτα στην Αθήνα δεν φαίνεται να μπορεί να φέρει αισιόδοξα μηνύματα, μια διαφορετική ματιά μπορεί μάλλον να δει την Αθήνα αλλιώς. Τι καλό μπορεί να φέρει η κρίση; Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Γούντι Άλεν για την επόμενη ταινία του!