Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Οι τιμές μας δεν είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο!

Σαντορίνη - Πάσχα: 115€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα Σαντορίνη - Πάσχα: 115€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα στο Καμάρι με πρωινό, Αναστάσιμό και Πασχαλινό γεύμα. Συνδυάστε θάλασσα, ήλιο, Σαντορινιά παράδοση και τοπικές γεύσεις σε οικονομική τιμή για ένα αξέχαστο Πάσχα!
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Σύρος-Πάσχα: 89€ ένα 4 ήμερο για 2 άτομα
Σύρος-Πάσχα: 89€ ένα 4 ήμερο για 2 άτομα. Γιορτάστε το Πάσχα στο μαγευτικό Κυκλαδίτικο νησί δοκιμάζοντας τοπικές γεύσεις και ιδιαίτερα τα περιφημα και ξακουστα λουκούμια. Μια εξαιρετική προσφορά για το Πάσχα!
 
Σίφνος - Πάσχα: 89€ ένα 4ήμερο για 2άτομα
Σίφνος - Πάσχα: 89€ ένα 4ήμερο για 2άτομα. Περάστε τις ημέρες του Πάσχα σε καλοκαιρινό κλήμα, απολαύστε τις ομορφιές του νησιού και τις τοπικές σπεσιαλιτέ.
 
Ρόδος - Πάσχα : 249€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή
Ρόδος - Πάσχα : 249€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή. Το νησί των ιπποτών μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές αναμνήσεις και εμπειρίες, αποκτήστε την προσφορά μας και ζήστε το ομορφότερο και οικονομικότερο Πάσχα!
 
Σύβοτα - Πάσχα: 399€ ένα 4ήμερο για 8 άτομα σε πολυτελή villa
Σύβοτα - Πάσχα: 399€ ένα 4ήμερο για 8 άτομα σε πολυτελή villa. Μια μοναδική προσφορά για να περάσετε ένα αξέχαστο Πάσχα με όλη σας την παρέα σε μια αυτόνομη πολυτελή βίλα με όλες τις ανέσεις!
 
Αστυπάλαια - Πάσχα: 74€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Αστυπάλαια - Πάσχα: 74€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια μοναδική εκδρομή στο πανέμορφο αυτό νησί σε τιμή μοναδική! Αποκτήστε την προσφορά μας τώρα και περάστε το Πάσχα σε κλίμα καλοκαιρινό!