Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Ένα φουτουριστικό ξενοδοχείο στη Σαγκάη

Το φουτουριστικό ξενοδοχείο της Σαγκάης Αν και βρίσκεται ακόμα στα χαρτιά, το Shimao Wonderland Intercontinental έχει ήδη κερδίσει ένα παγκόσμιο βραβείο για τον αρχιτεκτονικό του σχεδιασμό. Οι λόγοι της πρωτιάς είναι πολλοί αλλά ο κυριότερος είναι η καινοτόμα ιδέα του ανάποδου ουρανοξύστη στην οποία έχει βασιστεί.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Σαντορίνη - Πάσχα: 300€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε 5άστερο resort
Σαντορίνη - Πάσχα: 300€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε 5άστερο resort με ημιδιατροφή. Απολαύστε την διαμονή σας σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο με κρασί και φρούτα στο δωμάτιο και μία συνεδρία την ημέρα στο Spa.
 
Ερατεινή - Πάσχα: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένο δωμάτιο
Ερατεινή - Πάσχα: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένο δωμάτιο. Μια μοναδική προσφορά για να περάσετε ένα αξέχαστο Πάσχα στην πανέμορφη Ερατεινή! Αποκτήστε την τώρα!
 
Αρχαία Ολυμπία - Πάσχα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Αρχαία Ολυμπία - Πάσχα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε ένα καταπράσινο, ανοιξιάτικο τοπίο ζήστε το φετινό Πάσχα αξέχαστα! Μια καταπληκτική προσφορά σε μοναδική τιμή!
 
Ζαγορά- Πάσχα: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα
Ζαγορά- Πάσχα: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Γιορτάστε το Πάσχα παραδοσιακά και οικονομικά στο πανέμορφο Πήλιο! Με μια μοναδική προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε!
 
Τολό - Πάσχα: 149€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Τολό - Πάσχα: 149€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια μοναδική εκδρομή που δεν πρέπει να χάσετε! Μια προσφορά σε καταπληκτική τιμή για γιορτές που θα σας μείνουν αξέχαστες!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Διακοπές στις βίλλες των διάσημων
Το όνομά τους έχει συνδεθεί με την επιτυχία, το χρήμα και τη ροπή προς τις απολαύσεις. Το γούστο τους έχει γράψει ιστορία και κάθε μικρός θνητός έχει ζηλέψει για λίγο τη ζωή τους. Αυτά είναι τα μέρη που έχουν περάσει τις διακοπές τους οι celebrities και είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση. Με λίγο πιο τσουχτερή τιμή βέβαια!
 
Ο ορισμός του πολυτελούς ταξιδιού
Πλησιάζει η περίοδος εκείνη του χρόνου που οι περισσότεροι αρχίζουν να σκέφτονται τις καλοκαιρινές διακοπές και να κάνουν σχέδια για το τι θα περιλαμβάνουν αυτές. Οι περισσότεροι θέλουμε ξεκούραση αλλά σε συνδυασμό με απολαύσεις, δηλαδή... πολυτέλεια. Και να πώς ορίζεται αυτή.
 
Στο Ντουμπάι το ψηλότερο ξενοδοχείο του κόσμου
To νέο JW Marriott Marquis Hotel στο Ντουμπάι με ύψος 355 μέτρων είναι το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο. Το ξενοδοχείο, το οποίο πραγματοποιεί τα επίσημα εγκαίνια στις 28 Φεβρουαρίου, είναι κατά 35 μέτρα ψηλότερο από τον Πύργο του Άιφελ και μόλις 26 μέτρα πιο χαμηλό από το Empire State Building.
 
Κρουαζιερόπλοια ή… πόλεις;
Αυτά δεν είναι κρουαζιερόπλοια αλλά… κανονικές πόλεις. Δυο νέα υπερσύγχρονα πλοία θα ναυπηγήσει η Royal Caribbean International. Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο κομμάτι του χάλυβα κόπηκε για το πρώτο από τα δύο πλοία στο ναυπηγείο Meyer Werft, στο Papenburg της Γερμανίας.
 
Θέα χωρίς παράθυρο
Η αεροπορική εταιρεία Delta πρωτοπορεί με τη νέα της εφαρμογή για tablets και smartphones αφού δίνει σε όλους τη δυνατότητα μέσω της εφαρμογής να απολαμβάνουν τη θέα των τοπίων πάνω από τα οποία περνά το αεροσκάφος της πτήσης τους.