Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Τσουχτερές αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ από την πρωτομαγιά

Περισσότερα από 27 εκατομμύρια «κλικ» μόλις στις πρώτες 24 ώρες της προβολής του στο Youtube «μετρά» το βιντεοκλίπ του νέου single του διάσημου νοτιοκορεάτη ράπερ Psy.
Gentleman είναι ο τίτλος του κομματιού που &phi ;αίνεται ότι θα βαδίσει στο δρόμο της επιτυχίας του Gangam Style, το οποίο έχει αναδειχθεί το πιο [...]


Ενθουσιασμό στους φαν της Eurovision προκάλεσε η είδηση ότι οι Abba θα δώσουν το παρών στη μεγάλη βραδιά του τελικού του διαγωνισμού.
Για την ακρίβεια, το θρυλικό συγκρότημα δεν πρόκειται να διαγωνισ τεί εκπροσωπώντας τη Σουηδία, αλλά θα γράψει τον «ύμνο» του διαγωνισμού.
Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, δύο από τα μέλη των [...]


Δεύτερο διάγγελμα απηύθυνε πριν λίγη ώρα προς τον αμερικανικό λαό οΜπαράκ Ομπάμα για τις βομβιστικές επιθέσεις στο Μαραθώνιο της Βοστώνης.
Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, το FBI αντιμετωπίζει την επίθεση «ως τρομοκρατική ενέργεια», αλλά ακόμη δεν έχει διαπιστωθούν παραπάνω λεπτομέρειες, όπως εάν η επίθεση προερχόταν από ένα κακόβουλο άτομο, από εγχώρια [...]


Από τον σκύλο που κάνει ποδήλατο μέχρι εκείνον που παίζει μπιλιάρδο, δείτε 4 σκύλους με εκπληκτικές ικανότητες!

Με οριακή διαφορά της τάξης του 0,2% προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.
Ειδικότερα, στο ερώτημα «αν γίνονταν σήμερα εκλογές τι θα ψηφίζατε», ΣΥΡ ΙΖΑ – ΕΚΜ απαντά το 22,3% των ερωτηθέντων (σε σχέση με 23,4% τον Μάρτιο) και ΝΔ το 22,1% (22,6%).
Ακολουθούν η [...]


Οι οικογένειες των θυμάτων ακόμη δε μπορούν να διανοηθούν πως μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Το μικρότερο θύμα είναι ο 8χρονος Μάρτιν Ρίτσαρντ που μαζί με την μητέρα και την αδ&ep silon;ρφή του, που τραυματίστηκαν σοβαρά, περίμενε στην γραμμή του τερματισμού τον πατέρα του που έτρεχε στον Μαραθώνιο. Σύμφωνα [...]


Επί της αρχής υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας και σήμερα Τετάρτη, αναμένεται και η υπερψήφισή του επί των άρθρων.
Σε σημεία αιχμής αναδεικνύονται η τροπολογία το& upsilon; γραμματέα της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη για τη δρομολόγηση «πλοίου ασφαλείας» κατά τη διάρκεια των απεργιών της ΠΝΟ, (που έχει προκαλέσει και την απεργία [...]


Την οριστική νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων αυθαιρεσιών σε ακίνητα, προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος που δόθηκε χτες στη δημοσιότητα από τον υπουργό αναπληρωτή Σταύρο Καλαφάτη.
Πληρώνοντας μόλις 500 ευρώ μπορούν να εξαιρεθούν οριστικά από την κατεδάφιση όλες οι μικρές πολεοδομικές παραβάσεις (πέργκολες, μπάρμπεκιου, εξώστες, αλλαγές διαρρύθμισης κ.&lamb da;π.), ανεξαρτήτως του αριθμού [...]


Χαμηλές αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ από 1ης Μαΐου και απελευθέρωση των τιμών από 1ης Ιουλίου ανήγγειλε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Μάκης Παπαγεωργ ίου , μιλώντας σήμερα στο συνέδριο του Economist.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο υφυπουργός τόνισε ότι σύμφωνα με τη σχετική Κοινοτική Οδηγία τα τιμολόγια της [...]

Επιστολή-κόλαφο για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με τη διαχείριση των απορριμμάτων έστειλε στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά ο ευρωπαίος επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής, Γιοχά& nu;ες Χαν. Απουσία πολιτικής βούλησης για τη διαχείριση των απορριμμάτων, σύγχυση αρμοδιοτήτων και γραφειοκρατικές διαδικασίες είναι μερικά από τα προβλήματα που εντοπίζει ο αρμόδιος επίτρο πος.
Αθήνα
Επιστολή-κόλαφο για [...]


Έξαλλος με την απόρριψη από την προανακριτική να μην κληθεί να καταθέσει αυτοπροσώπως ο Γ. Παπανδρέου στην προανακριτική επιτροπή εμφανίστηκε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Βασίλης Καπ&epsi lon;ρνάρος.
«Πολλά μέλη της επιτροπής διάγουν τον εξευτελισμό. Δεν είναι δυνατόν να μην καταθέσει στην προανακριτική ο Γιώργος Παπανδρέου», είπε στον Real fm ο [...]