Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Καλαμάτα...Η Ηλιόλουστη Πόλη

Καλαμάτα...Η Ηλιόλουστη Πόλη Μία Πόλη ζωντανή, ιδιαίτερη, όμορφη! Μία πόλη που θα αναζητήσετε να την επισκεφτείτε πολλές φορές αφού μία φορά δεν φθάνει…. Πλατείες, πεζόδρομοι, ποδηλατοδρόμια, έντονος ρυθμός ζωής και κόσμος φιλόξενος. Κόσμος έτοιμος να σας ταξιδέψει στις ομορφιές της τουριστικής πόλης….
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Μεσσηνιακή Μάνη: 79€ ένα 3ήμερο για 4 - 6 άτομα σε πολυτελή μεζονέτα
Μεσσηνιακή Μάνη: 79€ ένα 3ήμερο για 4 - 6 άτομα σε πολυτελή μεζονέτα. Στο Ακρογιάλι Αβίας δίπλα στην Καλαμάτα, μια μοναδική προσφορά για διαμονή με όλες τις ανέσεις και σε ασύληπτη τιμή! Μην τη χάσετε!
 
Μεσσηνιακή Μάνη - Καρδαμύλη : 59€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα
Μεσσηνιακή Μάνη - Καρδαμύλη : 59€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα.Ιδανικός προορισμός για όλο το χρόνο, με δεκάδες δυνατότητες εξερεύνησης και διασκέδασης! Μια προσφορά σε πραγματικά χαμηλή τιμή για μικρές αποδράσεις!
 
Φοινικούντα: 50€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα
Φοινικούντα: 50€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Μια τιμή απίστευτη για ένα 3ήμερο που θα σας μείνει αξέχαστο! Για περιορισμένο αριθμό κουπονιών... προλάβετε!
 
Φοινικούντα : 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα
Φοινικούντα : 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα. Ένα μαγευτικό τοπίο, αμμουδιές που σας προσκαλούν να χαλαρώσετε με τις ώρες, πεντακάθαρα γαλάζια νερά που λάμπουν στο φως του ήλιου... δικά σας με μια μοναδική προσφορά!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Η Σαντορίνη στα 10 καλύτερα νησιά του κόσμου
H μαγευτική Σαντορίνη με τη μαύρη ηφαιστειακή άμμο, την εκπληκτική καλντέρα και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, κατέχει την 5η θέση στη λίστα των 10 καλύτερων νησιών του κόσμου.
 
Δήλος ... ένα νησί αλλιώτικο από τα άλλα
Το ιερό νησί των Αρχαίων Ελλήνων, το οποίο σύμφωνα με τη μυθολογία φανερώθηκε στη Λητώ – καταδιωκόμενη από την Ήρα– μέσα από τα κύματα του Αιγαίου για να γεννήσει από τον Απόλλωνα και την Άρτεμη. Στη Δήλο σώζονται σε αρκετά καλή κατάσταση τα ερείπια ενός από τους μεγαλύτερους και τους πιο εντυπωσιακά οργανωμένους οικισμούς της ελληνορωμαϊκής αρχαιότητας.
 
Αλλάζει η παλιά πόλη της Κέρκυρας
Είναι μια από τις πιο όμορφες και χαρακτηριστικές πόλεις της Ελλάδας. Είναι το σήμα κατατεθέν ενός νησιού του Ιονίου που κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες τουρίστες από το εξωτερικό.
 
Ποιο νησί μας προτιμούν οι Άγγλοι;
Ποιος είναι ο πιο φτηνός προορισμός στη χώρα μας για τους Άγγλους τουρίστες; Πόσα θα πλήρωναν στον Άγιο Μαυρίκιο; Αγγλική τράπεζα έκανε έρευνα για την περίοδο από τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου και βγάζει «πρωταθλήτρια» την…
 
Οι 25 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης
Το Trip Advisor συγκαταλέγει στις 25 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης, μεταξύ άλλων, την παραλία Μπάλος της Κισάμου και το Ελαφονήσι, όπως προκύπτει από τη λίστα με τις top παραλίες για το 2013.