Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

20 ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΩΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Αυτό το καλοκαίρι μικροί και μεγάλοι γιορτάζουμε στο Μεταίχμιο!
Οι εκδόσεις Μεταίχμιο γιορτάζουν 20 χρόνια λειτουργίας και έχουν ετοιμάσει άλλη μία προσφορά για όλους τους αναγνώστες: 20 βιβλία (10 για ενήλικες και 10 για παιδιά) που αγαπήθηκαν από το κοινό επανακυκλοφορούν σε συλλεκτικές εκδόσεις με μοναδικές τιμές: το κάθε βιβλίο ενηλίκων 7,70 € και το κάθε παιδικό 4,40 €. Αναλυτικά τους τίτλους μπορείτε να τους δείτε ΕΔΩ.
Η καλοκαιρινή προσφορά μας όμως δεν τελειώνει εδώ!
Μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα τετραήμερο ταξίδι για δύο άτομα στη Σαντορίνη! Το δώρο περιλαμβάνει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς-Σαντορίνη μετ’ επιστροφής και τρεις διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο στο LILIUM Santorini Villa στα Φηρά.
Ο διαγωνισμός λήγει στις 23 Αυγούστου 2013 και το όνομα του νικητή που θα αναδείξει η κλήρωση θα ανακοινωθεί στον διαδικτυακό μας τόπο www.metaixmio.gr στις 27 Αυγούστου 2013.
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα πλήρη στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής του διαγωνισμού που θα τη βρείτε ΕΔΩ. Αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού θα τους βρείτε ΕΔΩ.
Για να δείτε τους όρους του διαγωνισμού και για να λάβετε μέρος, φροντίστε να έχετε κάνει Είσοδο στο site μας.
Tα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Nordix (Κολοκοτρώνη 60, Αθήνα, τηλ. 210 3255235, www.nordix.gr). Tο Ταξιδιωτικό Γραφείο Nordic Experts LTD, Nordix Journeys & Experiences δημιουργήθηκε το 2000 από μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων στελεχών του χώρου οργάνωσης ταξιδιών και εκδηλώσεων, με παρουσία στον χώρο από το 1980, με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων και ποιοτικών υπηρεσιών.
Η διαμονή είναι προσφορά του ξενοδοχείου LILIUM Santorini Villa (Φηρά, Σαντορίνη 84 700, τηλ. 22860 25333, www.lilium-v.gr). To LILIUM Santorini Villa είναι ένα συγκρότημα με γκαρσονιέρες και suites, οι οποίες ξεφυτρώνουν στον γκρεμό με θέα το ηφαίστειο και το ηλιοβασίλεμα. Συνδυάζει την κομψή απλότητα με τις σύγχρονες ανέσεις. Η φυσική ομορφιά και η αρχιτεκτονική του Αιγαίου θα συναρπάσουν τους επισκέπτες, που θα απολαύσουν μια ήρεμη και πολυτελή διαμονή, με απόλυτη γαλήνη, σε ένα μαγευτικό και αξέχαστο τοπίο.