Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ

Ας θυμηθούμε τα παλιά

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013 19:30
paliaΣτο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Εβδομάδα αφιερωμένη στο παιδί" που διοργανώνει η ΚΕΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ του Δήμου Χανίων, ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Ακρωτηρίου, θα παρουσιάσει το έργο "Ας θυμηθούμε τα παλιά", την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013, στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΚΗΠΟΣ, ώρα 19.30. Η είσοδος είναι ελεύθερη
Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΗΠΟΣ

Εκδήλωση Κλήδωνα στο Κόκκινο Μετόχι

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 20:30
Ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ, Πολιτιστικός Σύλλογος Κόκκινου Μετοχίου και ο Σύλλογος Οικιστών Εργατικών Κατοικιών, διοργανώνουν την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013, στην Πλατεία Εργατικών Κατοικιών, ώρα 20.30, εκδήλωση για τον ΚΛΗΔΩΝΑ.
Θα παίξουν οι :
Γδοντάκης, λύρα - Κοκοτσάκης, λαούτο
Κωνσταντουδάκης, λαούτο
Τσιτσιριδάκης, μαντολίνο
Κωστογιάννης, μπάσο

Χορεύουν :
Λαογραφικός Όμιλος Χανίων
Παραδοσιακός Σύλλογος "Το μετερίζι»

Σύμφωνα με το πρόγραμμα

Ωδείο «Ιωάννης Μανιουδάκης» - 9η ετήσια μουσική εκδήλωση

Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013 11:00
Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ σε συνεργασία με το Ωδείο «Ιωάννης Μανιουδάκης» την Κυριακή 23 Ιουνίου συνδιοργανώνουν την 9η Ετήσια Μουσική Εκδήλωση, στην αίθουσα του ΚΑΜ (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου-Μεγάλο Αρσενάλι),
συγκεκριμένα:
Στις 11.00 π.μ θα πραγματοποιηθεί το Α΄ μέρος της μουσικής εκδήλωσης, με την παρουσίαση μουσικών έργων, από τις σχολές ενόργανης και φωνητικής μουσικής του ωδείου.
Στις 19.οο θα γίνει το Β΄ μέρος και περιλαμβάνει, την απόδοση τίτλων της περασμένης σπουδαστικής περιόδου, τη συμμετοχή των σπουδαστών, με την ερμηνεία έργων με μουσικά σύνολα, τη νεανική χορωδία, καθώς και το μουσικό σύνολο μουσικής δωματίου (τρίο) των καθηγητών του ωδείου.
Το πρόγραμμα των φετινών μουσικών εκδηλώσεων, είναι αφιερωμένο στον μεγάλο μουσικοπαιδαγωγό Ιωάννη Μανιουδάκη, με αφορμή τα 15 χρόνια της εκδημίας του.
Η είσοδος είναι ελεύθερη
Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι)

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ

Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013 21:00
erotokritosΣτο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Εβδομάδα αφιερωμένη στο παιδί" που διοργανώνει η ΚΕΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ του Δήμου Χανίων, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013, στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΚΗΠΟΣ, ώρα 21.00,ο Κουκλοθίασος Κου-Κλο θα παροσυιάσει το έργο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ.

Όλοι έχουν ακούσει για την ιστορία του Ερωτόκριτου! Ένα έργο του 17ου αιώνα από τον Βιτσέντζο Κορνάρο. Η μεταφορά του στο κουκλοθέατρο έγινε με πολλή αγάπη, κρατώντας την Κρητική Διάλεκτο και με σεβασμό στην παράδοση της Κρήτης. Ο μικρός μας ήρωας θα αγαπήσει την Αρετούσα και με το όμορφο λαγούτο του θα μας τραγουδήσει πάνω στην Κουκλοθεατρική σκηνή!
Προσαρμοσμένο ειδικά για παιδιά αλλά και για ενήλικες! Μία ιστορία που δε θ' αφήσει κανέναν ασυγκίνητο..!
Χρησιμοποιούμε την τεχνική του Μαύρου Θεάτρου και το έργο μας είναι προτεινόμενο απ το Υπουργείο Παιδείας.

Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΗΠΟΣ

Magic Circus Show

Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013 21:00
circusΣτο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Εβδομάδα αφιερωμένη στο παιδί" που διοργανώνει η ΚΕΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ του Δήμου Χανίων, θα πραγματοποιηθεί παράσταση με τίτλο "Magic Circus Show", όπου συμμετέχουν ο ικλόουν – ακροβάτες – ζογκλέρ «ZinZin» και «Fistiki» και ο ταχυδακτυλουργός MAGICRIS, το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013, στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΚΗΠΟΣ, ώρα 21.00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΗΠΟΣ