Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Πού απαγορεύεται το μπικίνι;


Πού απαγορεύεται το μπικίνι; Από το καλοκαίρι του 1947 που κατέκλυσε τις παραλίες της Μεσογείου το μπικίνι έχει γίνει για γυναίκες και άνδρες το απόλυτο σύμβολο των καλοκαιρινών διακοπών, της χαλαρής διάθεσης και της γυναικείας ομορφιάς δίπλα στο κύμα. Σε ποιες παραλίες όμως το μπικίνι μπορεί να σας βάλει σε περιπέτειες με το νόμο;
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Μεσσηνιακή Μάνη - Καρδαμύλη: 123€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Μεσσηνιακή Μάνη - Καρδαμύλη: 123€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Εξερευνήστε τη Μεσσηνιακή Μάνη με ορμητήριο τα δωμάτια που σας προσφέρουμε με καταπληκτική τιμή!
 
Ανάφη : 87€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα
Ανάφη : 87€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Με το κυρίαρχο τοπίο μπλέ άσπρο των Κυκλαδων η Άνάφη είναι ένα άλλο ακόμα πανέμορφο νησί των κυκλάδων που θα σας σαγηνεύσει με τις καταγάλανες παραλίες σε ένα όμορφο ξενοδοχείο με μια τρομερή προσφορα !Μύρισε θάλασσα...εν πλώ εν όψη για ένα χαλαρωτικό 3ήμερο !
 
Μήλος: 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην Πάχαινα
Μήλος: 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην Πάχαινα.Περάστε ένα μαγευτικό 3ήμερο στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί της Μήλου. Χαρείτε το κοσμοπολίτικο αέρα της με το φοβερό άγριο τοπίο της και τις πανέμορφες παραλίες χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία !
 
Αίγινα - Αγία Μαρίνα:82€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Αίγινα - Αγία Μαρίνα:82€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού στην Αίγινα απολαύστε ένα ξεκούραστο 3ήμερο μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού χωρίς να καείτε απο την τιμή !
 
Ίος - Μυλοπότας: 59€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο
Ίος - Μυλοπότας: 59€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο. Ένα ξεχωριστό νησί μπορεί να σας προσφέρει αξέχαστες διακοπές!
 
Λευκάδα - Αγίου Πνεύματος: 58€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα
Λευκάδα - Αγίου Πνεύματος: 58€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα.Περάστε αξέχαστες διακοπές στο πανέμορφο αυτό νησί! Μια μοναδική προσφορά για το τριήμερο σε ανεπανάληπτη τιμή!
 
Ρέθυμνο - Αγίου Πνεύματος: 249€ ένα 4ήμερο για 4 άτομα με ημιδιατροφή
Ρέθυμνο - Αγίου Πνεύματος: 249€ ένα 4ήμερο για 4 άτομα με ημιδιατροφή.Οι οικογενειακές διακοπές είναι σημαντικές. Εμείς σας προτείνουμε τον κατάλληλο προορισμό εσείς απλά επιλέξτε τον!
 
Σύρος - Αγίου Πνεύματος: 58€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα
Σύρος - Αγίου Πνεύματος: 58€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Μια μοναδική εκδρομή για το 3ήμερο με καταπληκτική τιμή! Μην το χάσετε!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Οι ενοχλητικοί επισκέπτες του καλοκαιριού
Το καλοκαιράκι ήρθε και δυστυχώς μαζί με αυτό ο εφιάλτης των περισσοτέρων από εμάς: οι φτερωτοί εφιάλτες! Κουνούπια, σκνίπες, μέλισσες, σφήκες, μύγες, κατσαρίδες, κοριοί, ψύλλοι περιμένουν να απολαύσουν και αυτά το καλοκαίρι, ελπίζουμε πάντως όχι μαζί μας. Ξεκινήστε το ταξίδι σας προετοιμασμένοι για να μη γίνετε λεία τους!
 
Φαρμακευτική αγωγή στο ταξίδι
Είτε ταξιδεύετε για μια σύντομη εξόρμηση του σαββατοκύριακού μέχρι το κοντινό νησί είτε προγραμματίζετε να λείψετε για καιρό σε μια ξένη χώρα, δεν μπορείτε να αποφύγετε να πάρετε τα φάρμακά σας. Φροντίστε τη φαρμακευτική σας αγωγή και κάντε τη μέρος της ρουτίνας της προετοιμασίας του ταξιδιού σας, και απολαύστε το ταξίδι σας με ασφάλεια χωρίς ανησυχία.
 
Τέρμα το γκάζι για το Grand Prix του Μονακό
Μπορεί η έκταση του Πριγκιπάτου του Μονακό να μην ξεπερνά τα 2 τετραγωνικά χιλιόμετρα, αυτό όμως δεν εμπόδισε στο να φιλοξενεί έναν από τους πιο διάσημους αγώνες ράλι στον κόσμο, το Gran Prix του Μόντε Κάρλο! Φέτος οι μηχανές ανάβουν στις 23 Μαΐου για να αναδείξουν το νικητή τις πιο δύσκολης πίστας της Formula 1.
 
Ξενοδοχεία που επιπλέουν
Το ιστορικό Delta Queen, σήμερα αγκυροβολημένο στον ποταμό του Tennessee στο Σατανούγκα, ξεκίνησε το πρώτο του ταξίδι για τη διώρυγα του Παναμά το 1947. Είναι το μόνο σκάφος που μπήκε στο Εθνικό Θαλάσσιο Hall of Fame, ενώ ακόμη βρίσκεται σε λειτουργία. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου εκτείνονται σε τρία καταστρώματα.
 
5 καλές συνήθειες που θα αλλάξουν το ταξίδι σας
Η καθημερινότητα μας είναι δομημένη με πλήθος καλές και κακές συνήθειες που απλά τις παίρνουμε σαν δεδομένα στη ζωή μας, αλλά μήπως πρέπει να θυμηθούμε γιατί ταξιδεύουμε; Μα για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα! Η εμπειρία του κάθε ταξιδιού είναι μοναδική και γίνεται καλύτερη αν αποκτήσουμε τις καλές συνήθειες του ταξιδιώτη.