Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΠΑΝΤΑ-ρισμένοι ΣΤΗΝ 78η ΔΕΘ - P.I.G.S Revolution ΔΕΘ Edition


Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος
ΜΠΑΝΤΑ-ρισμένοι ΣΤΗΝ 78η ΔΕΘ: “P.I.G.S Revolution ΔΕΘ Edition”
Παρασκευή 6/09 - Πλατεία Αριστοτέλους στις 7.30 μ.μ
Παρασκευή 13& Σάββατο 14/09- ΔΕΘ στις 8.00 μ.μ

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, παρουσιάζει τη μουσικο-θεατρική παράσταση “P.I.G.S Revolution ΔΕΘ Edition”, από την ομάδα ΜΠΑΝΤΑ-ρισμένοι.

Η ομάδα του ΚΘΒΕ «ΜΠΑΝΤΑ-ρισμένοι» θα «προαναγγείλει» με τον δικό της μοναδικό τρόπο την έναρξη της 78ης ΔΕΘ, μέσω ενός ανατρεπτικού happening (διάρκειας 30 λεπτών), που συνδυάζει μουσικοθεατρικά δρώμενα με το θέατρο του δρόμου, και θα δοθεί την Τρίτη 3/9 στις 7.30μ.μ. στον Λευκό Πύργο και την Παρασκευή 6/9 στις 7.30 μ.μ. στην Πλατεία Αριστοτέλους
Κατά τη διάρκεια της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, οι ΜΠΑΝΤΑ-ρισμένοι θα παρουσιάσουν μέσα στο χώρο της ΔΕΘ τη μουσικο-θεατρική παράσταση “P.I.G.S Revolution ΔΕΘ Edition” την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου (στις 8.00 μ.μ.). Πρόκειται για μια νέα εκδοχή της μουσικο-θεατρικής παράστασης «P.I.G.S. Revolution» που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία τον περασμένο χειμώνα, στο πλαίσιο των εναλλακτικών δράσεων του ΚΘΒΕ, και αποτελεί το τελευταίο μέρος μιας ιδιότυπης μετ-επιθεωρησιακής τριλογίας η οποία είναι διανθισμένη με νέες σκηνές.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ