Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Παράταση υποβολής συμμετοχών στον 4ο Διαγωνισμό Διηγήματος «ΛόγωΤέχνης 2013»

Παράταση υποβολής συμμετοχών στον 4ο Διαγωνισμό Διηγήματος «ΛόγωΤέχνης 2013» www.metaixmio.gr
Παρατείνεται για δέκα ημέρες -έως και την 25η Οκτωβρίου 2013- η προθεσμία υποβολής συμμετοχών στον 4ο διαγωνισμό διηγήματος «ΛόγωΤέχνης» (logotexnis.artspot.gr) που διοργανώνει η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία πολιτισμού Artspot. Ο φετινός διαγωνισμός «ΛόγωΤέχνης 2013» πραγματοποιείται με την υποστήριξη των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και είναι αφιερωμένος στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη, με αφορμή τη συμπλήρωση 150 χρόνων από τη γέννησή του.
Κριτική επιτροπή του διαγωνισμού:
• Μάνος Ελευθερίου, συγγραφέας
• Κώστας Κατσουλάρης, συγγραφέας
• Αμάντα Μιχαλοπούλου, συγγραφέας
• Ελένη Μπούρα, υπεύθυνη ελληνικής πεζογραφίας εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
• Σώτη Τριανταφύλλου, συγγραφέας
• Γιάννης Φαρσάρης, συγγραφέας, εκπρόσωπος του φορέα διοργάνωσης ArtSpot
Τα 40 πρώτα διηγήματα του διαγωνισμού θα εκδοθούν σε βιβλίο από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, ενώ οι 6 πρώτοι νικητές θα βραβευθούν σε ειδική τιμητική εκδήλωση.
Χορηγοί Επικοινωνίας του διαγωνισμού είναι η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Καθημερινή (www.kathimerini.gr), ο ραδιοφωνικός σταθμός «Αθήνα 9.84» (www.athina984.gr), η εφημερίδα Metropolis (www.metropolispress.gr), η διαδικτυακή πύλη για το βιβλίο BOOK PRESS (www.bookpress.gr), το περιοδικό Bonjour Athènes (www.bonjour-athenes.com) και το περιοδικό τέχνης Art Magazine (www.artmag.gr).
Αναλυτικές πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής του Διαγωνισμού Διηγήματος «ΛόγωΤέχνης» θα βρείτε ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο logotexnis.artspot.gr στη σελίδα www.facebook.com/logotexnis και στο e-mail contest@artspot.gr.