Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

BmyLife Βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής μας

BmyLife
Βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής μας
Creating an elegant email is simple

Η Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνεται με αφορμή την επίσκεψη στην Ελλάδα των John Golding και Maggie Alexander, Προέδρου και Διευθ. Συμβούλου, αντίστοιχα, της EMSP (European Multiple Sclerosis Platform) με έδρα το Βέλγιο.
Η εκδήλωση έχει τον τίτλο "BmyLife 2013 - Βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής μας" και θα λάβει χώρα στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ - Κόκκινο Κτίριο) του Α.Π.Θ την Τετάρτη 16/10/2013 (ώρα έναρξης ομιλιών 17:15).
Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα η φωτογραφική συλλογή Under Pressure, η οποία προβάλει στιγμιότυπα της ζωής ατόμων με ΣΚΠ σε 12 Ευρωπαϊκές χώρες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των χωρών που συμμετείχαν στην οργάνωση της φωτογραφικής συλλογής συγκαταλέγεται και η Ελλάδα. Τα έργα θα εκτεθούν στο φουαγιέ του ΚΕΔΕΑ μεταξύ 16-17/10/2013.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Η φετινή διοργάνωση BmyLife θα ολοκληρωθεί με την ευγενική υποστήριξη των:
Κέντρο Αποθεραπείας - Αποκατάστασης "η Αναγέννηση" | Coloplast | Genesis Pharma | Orthostatical Χορηγός Επικοινωνίας http://petridisradio.blogspot.gr/
Περισσότερες πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής:
Τηλέφωνο: 2310 949909
e-mail: events@ecopromotion.gr