Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Η ΣΟΥΗΔΕΖΑ LIZA MARKLUND ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

www.metaixmio.gr
Η LIZA MARKLUND
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
Η σουηδέζα Liza Marklund, η πιο επιτυχημένη σκανδιναβή συγγραφέας αστυνομικού,συναντά για πρώτη φορά τους έλληνες αναγνώστες της.
Η σουηδέζα Liza Marklund επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα και γνωρίζει από κοντά τους φανατικούς αναγνώστες της. Την Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013, στις 8:30 το βράδυ, στο βιβλιοπωλείο IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα), και την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013, στις 7 το βράδυ, στο βιβλιοπωλείο IANOS στη Θεσσαλονίκη (Αριστοτέλους 7), οι έλληνες αναγνώστες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν τη βασίλισσα της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας! Η Liza Marklund θα μιλήσει με τον δημοσιογράφο και μεταφραστή Ανταίο Χρυσοστομίδη στην Αθήνα και με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Καραθάνο στη Θεσσαλονίκη για τα βιβλία της και την επιτυχία της σειράς με ηρωίδα μια γυναίκα ρεπόρτερ. Θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της. Στην εκδήλωση της Αθήνας αποσπάσματα από τα βιβλία της θα διαβάσει ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Τα μέλη της Λέσχης Noir έχουν προτεραιότητα στις παραπάνω εκδηλώσεις. Όσοι ενδιαφέρεστε να τις παρακολουθήσετε, στείλτε e-mail στο events@metaixmio.gr με το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας γράφοντας σε ποια από τις δύο παραπάνω εκδηλώσεις επιθυμείτε να παρευρεθείτε.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ


Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Συγγραφείς του κόσμου στον ΙΑΝΟ».