Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Τα νέα μας | Φεβρουάριος 2014




Αγαπητέ Αναγνώστη,
Ο Φεβρουάριος μας βρίσκει ενθουσιασμένους με τα νέα βιβλία! Εξαιρετικοί τίτλοι σε κάθε κατηγορία μάς περιμένουν να τους ανακαλύψουμε! Παράλληλα, τασσόμαστε υπέρ της διατήρησης της ενιαίας τιμής του βιβλίου και ενημερωνόμαστε για όλες τις εξελίξεις από εδώ. Η αγαπημένη συγγραφέας των αληθινών ιστοριών Μαρία Τζιρίτα υπογράφει την ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΠΥΛΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ, ένα βιβλίο που βασίζεται σε αυθεντικά γεγονότα και υπόσχεται να μας συγκινήσει, ενώ η Φανή Πανταζή επιχειρεί να μας παρασύρει ξανά σε περιπετειώδη λογοτεχνικά μονοπάτια με το ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ.
Για όσους από εμάς προτιμούν τις underground ιστορίες, ο εξαιρετικός Γιάννης Ρεμούνδος μάς χαρίζει τους ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ, ένα βιβλίο που πολύ δύσκολα θα ξεχάσουμε. Σε άλλο ύφος, το 300 - Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΜΙΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ είναι ένα επικό ιστορικό μυθιστόρημα για την τιμή και την αξιοπρέπεια. Οι 300, καθώς και η ΣΑΛΑΜΙΝΑ πραγματεύονται λογοτεχνικά το ίδιο θέμα με τη χολιγουντιανή υπερπαραγωγή 300: Η άνοδος της αυτοκρατορίας.
Ο συγγραφέας των best sellers ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΟΛΗ και ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΗΛΙΩΝ, Καλέντ Χοσεϊνί, έρχεται να μας συναρπάσει με μια συγκινητική και αξέχαστη ιστορία. Το βιβλίο ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΙΛΗΣΑΝ έχει εκδοθεί σε 49 γλώσσες, έχει πουλήσει πάνω από 9 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και διακρίθηκε ως το καλύτερο βιβλίο για το 2013 στην κατηγορία «Λογοτεχνία» από το GoodReads, ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται στη 2η θέση των προτιμήσεων των συντακτών του Amazon.
Η Στέλλα Λεβεντογιάννη-Χάρβι μέσα από ένα δυνατό μυθιστόρημα κάνει μια ιστορική αναδρομή στην Ελλάδα και τη σφαγή των Καλαβρύτων, ενώ η Σάρα Μπλέντελ μας κόβει την ανάσα με ένα καταιγιστικό και ανατρεπτικό θρίλερ, που την καταξίωσε ως μία από τις κορυφαίες συγγραφείς της νέας γενιάς σκανδιναβικού αστυνομικού μυθιστορήματος. Τέλος, όλοι εμείς που είμαστε λάτρεις του ιστορικού μυθιστορήματος και του Game of thrones έχουμε τη χαρά να κρατήσουμε στα χέρια μας τον ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ του βρετανού μετρ του είδους Μπέρναρντ Κόρνγουελ.
Ο Γιώργος Πιντέρης μας βοηθά να δώσουμε τη σωστή κατεύθυνση στη ζωή μας για να πάψει να ισχύει η γνώριμη σε όλους μας κατάσταση «ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ». Οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ εξηγούν τον αντίκτυπο της κρίσης στην υγεία μας σε παγκόσμια κλίμακα, με ειδική μνεία στην Ελλάδα. Στον ΟΛΕΘΡΟ θα διαβάσουμε για την ιστορία της Ευρώπης μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Πρόκειται για το χρονικό ενός κόσμου που παραφρόνησε και αποτελεί ορόσημο στην ιστοριογραφία της μεταπολεμικής Ευρώπης για δεκαετίες, ενώ αναμένουμε τον συγγραφέα στη χώρα μας προσεχώς
Νέες προσθήκες στη σειρά ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ θα γεμίσουν ποιοτικά τον χρόνο μας σε τιμές που δεν μπορούμε να αντισταθούμε. Επιλέγουμε ανάμεσα σε μερικά από τα πιο αγαπημένα βιβλία παγκοσμίως!
Με περισσότερους από 850 τίτλους σε e-books, βιώνουμε την εμπειρία της ανάγνωσης σε νέα διάσταση! Ακολουθήστε μας και στο Pinterest   
Στο ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ, το πέμπτο βιβλίο της σειράς των ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΩΝ, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καθώς κάποια βαμπίρ έχουν απαχθεί και οι απαγωγείς τους σχεδιάζουν να τα κάψουν στο Διαδίκτυο! Παράλληλα, η Αμέρικα βρίσκεται πλέον ανάμεσα στις έξι ΕΠΙΛΕΚΤΕΣ και προσπαθεί να πάρει τη σωστή απόφαση για το μέλλον της. Η καρδιά της όμως διχάζεται ανάμεσα στον Μέιξον και τον Άσπεν, ενώ μια τραγική απώλεια την κάνει να αμφισβητεί τα πάντα.
Το νέο βιβλίο της σειράς-φαινόμενο του Τζεφ Κίνι, ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ 8, είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά και ως σετ δώρου, με το δικό μας ημερολόγιο σε συλλεκτικό κουτί για να γράψουμε τα απομνημονεύματά μας όπως ο Γκρεγκ Χέφλι. Η αγαπημένη συγγραφέας των κοριτσιών, Τζάκλιν Ουίλσον, μας χαρίζει ένα υπέροχο μυθιστόρημα για τη δύναμη της φιλίας, ενώ η Γιώτα Φώτου μέσα από μια αισιόδοξη, χιουμοριστική και ανατρεπτική ιστορία βοηθά τους μικρούς αναγνώστες να ανακαλύψουν ποια είναι τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή.
Τρεις νέοι τίτλοι κυκλοφορούν αυτό τον μήνα στη σειρά ΦΡΟΥΤΑ για παιδιά από 5 έως 8 ετών, ανάμεσά τους και οι νέες περιπέτειες του αγαπημένου μας Παραμυθά! Μην τους χάσετε! Ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών, Μάικ ο Φασολάκης, επιτέλους σε ολοκαίνουργιες περιπέτειες! Το νέο βιβλίο της σειράς, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ, συνοδεύεται και από CD με αφήγηση του παραμυθιού από τη Μαρί Κυριακού και τον Αργύρη Αγγέλου! Και για τους μικρούς ζωόφιλους, μια εντυπωσιακή έκδοση με ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ! Αγαπημένα βιβλία σε συναρπαστικά χαμηλές τιμές για να διατηρήσουμε την όρεξή μας για το καλό βιβλίο σε κάθε περίσταση και οικονομική συγκυρία. Εσείς κι εμείς, πάντα σ’ επαφή! :-)
Κάθε μήνα, b>τρεις τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν ένα βιβλίο πριν την κυκλοφορία του! Αυτό το μήνα, διαβάστε το νέο βιβλίο της Νικόλ-Άννας Μανιάτη, ΠΙΣΩ ΑΠ’ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ!! Λάβετε μέρος στην κλήρωση και διεκδικήστε ένα από τα τρία αντίτυπα!