Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ενημέρωση από Disabled.GR και περιοδικό Αυτονομία (ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ)

Φίλοι και φίλες, το http://www.disabled.gr/ άλλαξε και όπως βλέπετε έχει αλλάξει πολύ. Στην πρώτη σελίδα βρίσκονται όλα τα πρόσφατα κείμενα, οι 30 τελευταίες ειδήσεις και τα πιο πρόσφατα κείμενα για την παραπληγία, την τετραπληγία, την έρευνα, την ανεξάρτητη διαβίωση, τις προσαρμοσμένες τεχνολογίες.
Οι φιλέρευνοι αναγνώστες μπορούν να χρησιμοποιούν τα μενού που περιλαμβάνουν τις περισσότερες θεματικές ενότητες. Υπάρχουν και θεματικές που δεν χωρούσαν στα μενού αλλά αποκαλύπτονται κατά την ανάγνωση. Έχουν προστεθεί και tags (κάτι σαν λέξεις κλειδιά) που βρίσκονται πάντα και στον πίνακα περιεχομένων των κατηγοριών αλλά και κάτω από το κάθε κείμενο.
Κάτω από κάθε κείμενο υπάρχουν οι πρόσφατες δημοσιεύσεις που ανήκουν στην ίδια θεματική ενότητα. Επειδή πολλά κείμενα ανήκουν σε πολλές θεματικές ενότητες (από λάθος) το listing των κειμένων δεν είναι τόσο ακριβές αλλά κάνει τη δουλειά τους. Σύντομα θα διορθωθεί το πρόβλημα αλλά χρειάζεται χρόνος. Υπάρχουν χιλιάδες κείμενα κάτω από το http://www.disabled.gr/ και δύσκολα διορθώνονται τα προβλήματα.
Οι συνεπείς αναγνώστες που ψάχνουν κάτι πάρα πολύ συγκεκριμένο μπορούν να χρησιμοποιούν τη μηχανή αναζήτησης. Η μηχανή αναζήτησης του http://www.disabled.gr/ δουλεύει και δουλεύει πάρα πολύ καλά. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης είναι με τόσο αυστηρά κριτήρια όσο επιλέγει ο αναγνώστης.
Σε ό,τι αφορά στο newsletter μεγαλώνει. Ήδη κοντεύει τους 19.000 παραλήπτες αλλά εάν θέλετε να διαγραφείτε για να μην σας γεμίζει το mailbox με άχρηστα newsletters μπορείτε να αφαιρέσετε το e-mail σας από τις τελευταίες γραμμές αυτού του newsletter.
Τις τελευταίες ημέρες έχουν δημοσιευθεί αρκετά σημαντικά κείμενα ιδιαιτέρως στο τμήμα των ειδήσεων. Μπορείτε να βρείτε όλες τις νέες δημοσιεύσεις από την πρώτη κιόλας σελίδα.
Καλή ανάγνωση!

Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/, admin@disabled.gr