Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Το πρώτο ανθεκτικό κινητό με τεχνολογία NFC στην Ελλάδα!


Ανθεκτικά, αδιάβροχα με πιστοποίηση IP68 κινητά S09 με NFC+PTT φτιαγμένα για να αντέχουν σε σκληρή μεταχείριση αλλά και να προσφέρουν ευκολία στην χρήση!

Ανθεκτικό Android IP68 NFC τηλέφωνο S09, Dual SIM

Το S09 είναι αδιάβροχο, δεν παθαίνει τίποτα από την σκόνη και είναι ενισχυμένο για να αντέχει πτώση από 1.8 μέτρα πάνω σε σκληρές επιφάνειες. Επίσης χρησιμοποιεί Capacitive multi touch control panel προστατευμένο από ύψιστης ποιότητας άθραυστο γυαλί, τεχνολογία NFC (Near field Communication) και ενισχύει τις δυνατότητές του με το λειτουργικό Android 4.2.
Διαβάστε περισσότερα...

Ανθεκτικό Android IP68 PTT τηλέφωνο S09, Dual SIM

Το S09 είναι αδιάβροχο, δεν παθαίνει τίποτα από την σκόνη και είναι ενισχυμένο για να αντέχει πτώση από 1.8 μέτρα πάνω σε σκληρές επιφάνειες. Επίσης χρησιμοποιεί Capacitive multi touch control panel προστατευμένο από ύψιστης ποιότητας άθραυστο γυαλί, τεχνολογία NFC+PTT (Near field Communication+Push to Talk) και ενισχύει τις δυνατότητές του με το λειτουργικό Android 4.2.
Διαβάστε περισσότερα...
Η επικοινωνία κοντινού πεδίου (near field communicationNFC), είναι μια μικρής εμβέλειας ασύρματη τεχνολογία, η οποία σύντομα θα κατακλίσει πολλούς τομείς της καθημερινής μας ζωής. Βασίζεται στην επαφή ή στην προσέγγιση, σε απόσταση περίπου τεσσάρων με πέντε εκατοστών, της συσκευής που περιέχει το τσιπ NFC, με κάποια άλλη συσκευή που περιλαμβάνει τον κατάλληλο αισθητήρα.
0

Το Plantron προσφέρει ειδικές τιμές χονδρικής σε επαγγελματίες

Plan A.E
Εθνικής Αντίστασης 64 Ιωάννινα
Τ.Κ.: 455 00
τηλ 801-300-3221 (αστική χρέωση)
τηλ: 26510-85030 URL: http://www.plantron.gr

Το email επικοινωνίας είναι: info@plantron.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: