Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

"Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά" και "Χορός με τους γονείς", τον Μάιο στο dancevacuum


"Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά" και "Χορός με τους γονείς", τον Μάιο στο dancevacuum
 κάθε Παρασκευή,  17:00-18:00
"Χορεύοντας με τους γονείς" για παιδιά 2,5 έως 4 ετών και τους γονείς τους
Μέσα από παραμυθένια μονοπάτια, εικόνες και ποικιλία δημιουργικών κινητικών παιχνιδιών θα οικοδομήσουμε όλοι μαζί μια μοναδική γειτονιά χορού. Μία παρέα στην οποία μικροί και μεγάλοι αλληλεπιδρούν και συνυπάρχουν αρμονικά, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον για να καλλιεργήσουμε την αυτοπεποίθηση, την ανεξαρτητοποίηση, την συνεργασία, τον έλεγχο των κινήσεων και την χωροαντιληπτική ικανότητα. Θέματα όπως η ισορροπία, η δύναμη, η ταχύτητα και οι βασικές ποιότητες της κίνησης, θα παρασύρουν παιδιά και γονείς στην μαγεία του χορού. Κόστος Συμμετοχής: 12 ευρώ / συνάντηση ή 50 ευρώ το πακέτο των 5 συναντήσεων.
 κάθε Σάββατο, 10:30-12:30 
"Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού" για παιδιά 5 έως 9 ετών
Οι ειδικοί εμψυχωτές Θεατρικού Παιχνιδιού, "ξεκλειδώνουν" τη φαντασία των παιδιών και δημιουργούν ένα μοναδικό κόσμο παιχνιδιού και  διασκέδασης. Τα παιδιά, με εκπαιδευτικό εργαλείο το θεατρικό παιχνίδι, παίζουν, αυτοσχεδιάζουν και κοινωνικοποιούνται μέσα στην ομάδα. Το θεατρικό παιχνίδι τα βοηθάει να εκφραστούν μέσα από το σώμα τους, να ανακαλύψουν τον κόσμο μέσα από τις αισθήσεις τους και να αποκτήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία ψυχαγωγίας. Διαφορετική θεματολογία κάθε Σάββατο.
Σάββατο 24/5 "Η επιστροφή του Σαρλό!" Ταξιδεύουμε στο φανταστικό κόσμο του Τσάρλι Τσάπλιν που συγκινεί και διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους. Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι μεταφερόμαστε στην χώρα του φαντασιακού χώρου. Τα παιδιά ανακαλύπτουν τον εαυτό τους και το σώμα τους μέσα από το τις αισθήσεις τους και κοινωνικοποιούνται μέσα από το ομαδικό παιχνίδι. 
Κόστος Συμμετοχής: 10 ευρώ/  παιδί (στα αδελφάκια παρέχεται έκπτωση)








Πληροφορίες-Κρατήσεις: 6937-734259.
dancevacuum: Διογένους 42, Χαλάνδρι, στάση Μετρό "Αγία Παρασκευή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: