Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Γάμος και Mideast πάνε μαζί!

Η Mideast είναι κοντά σας στις πιο προσωπικές σας στιγμές!
Με πανελλαδικό βραβείο για τη σειρά υπηρεσιών μας για το γάμο αλλά και κάθε προσωπική σας εκδήλωση, όπως παρουσιάζονται μέσα από το έντυπό μας Weddings & Events Organizers, είμαστε κοντά σας για να οργανώσουμε το γάμο των ονείρων σας… Κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα με την απαράμιλλη φροντίδα «We care!» της Mideast!
Από τη διοργάνωση του γάμου σας με κάθε λεπτομέρεια, σύμφωνα με το στυλ και τις προτιμήσεις σας, μέχρι και το γαμήλιο ταξίδι σας, η Mideast φροντίζει ώστε οι ευχές σας να βγουν αληθινές!
Επιπλέον, προσφέρουμε μία υπηρεσία που μας κάνει ξεχωριστούς: τη Λίστα Γάμου Mideast! Με ένα κλικ μπορείτε να δημιουργήσετε την πιο πρωτότυπη Λίστα Γάμου ώστε με το ποσό που θα συγκεντρωθεί να απολαμβάνετε ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο (εισιτήρια, ξενοδοχεία, κρουαζιέρες, μεταφορές, οργανωμένα ταξίδια, εκδρομές, και ό,τι άλλο φανταστείτε) μέχρις εξαντλήσεως του ποσού!
Και για όλους εμάς που αυτήν την περίοδο σκεφτόμαστε τι δώρο να πάρουμε στους αγαπημένους μας μελλόνυμφους, μία ταξιδιωτική δωροεπιταγή Mideast μπορεί να είναι αυτό που θα τους λύσει τα χέρια για να πάνε εκείνο το μακρινό ταξίδι που ονειρεύονταν ή να προσθέσουν έναν ακόμα προορισμό στο γαμήλιο ταξίδι που σχεδιάζουν!
Γάμος και Mideast πάνε μαζί! Σας περιμένουμε και σας ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για εσάς και του αγαπημένους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: