Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

POCKET ΠΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ

POCKET ΠΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κάνουν το ελληνικό pocket
πραγματικότητα... και το γιορτάζουν!
Μεγάλα βιβλία σε μικρές τιμές: Πέτρος Τατσόπουλος, Χίλντα Παπαδημητρίου, Jo Nesbo, Ian Rankin, Gillian Flynn και άλλοι αγαπημένοι συγγραφείς σε έκδοση και τιμή... pocket!
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, η ATHENS VOICE και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ΕΝ ΛΕΥΚΩ και REPUBLIC σας προσκαλούμε για να γιορτάσουμε μαζί τη νέα σειρά ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ POCKET, την Τρίτη 10 Ιουνίου, από τις 8 το βράδυ, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118) και στο ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη).
Σας περιμένουμε στα πάρτι μας παρέα με τις μουσικές επιλογές της Κατερίνας Καφεντζή (ΕΝ ΛΕΥΚΩ) στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και του Νίκου Μαρκόπουλου (REPUBLIC) στο ΟΞΥΓΟΝΟ.
Συντονιστείτε στον ΕΝ ΛΕΥΚΩ (87.7) και στον REPUBLIC (100.3) έως τις 9 Ιουνίου και αναζητήστε το νέο τεύχος της ATHENS VOICE που κυκλοφορεί σήμερα. Πολλά βιβλία pocket σας περιμένουν για να τα αποκτήσετε πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους. Οι τυχεροί θα παραλάβουν το αντίτυπό τους κατά τη διάρκεια των δύο παραπάνω event (10 Ιουνίου από τις 8 το βράδυ).
Σας περιμένουμε όλους με πολλά βιβλία τσέπης, καλή μουσική, προσφορές και εκπλήξεις.
Από τις 11 Ιουνίου μεγάλα βιβλία σε μικρές τιμές θα είναι μαζί σας, όπου κι αν είστε! Jo Nesbo, Gillian Flynn, Patricia Highsmith, Pedro Juan Gutierrez, Ian Rankin, Arne Dahl, Φ. Κ. Καστ & Κριστίν Καστ, Πέτρος Τατσόπουλος, Χίλντα Παπαδημητρίου. Ζητήστε τα σε όλα τα βιβλιοπωλεία και δείτε τα πρώτοι στις 10 Ιουνίου σε δύο γιορτινές βραδιές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δεν χρειάζεστε τσάντες για να τα κουβαλήσετε. Μεριμνήστε τα ρούχα σας απλά να έχουν τσέπες!
Και μην ξεχνάτε: Επισκεφθείτε τις σελίδες μας στο fb και στο twitter, διαβάστε τα ενδιαφέροντα σχόλια των αναγνωστών και πάρτε κι εσείς μέρος στη συζήτηση για τη νέα μας σειρά με δώρα πολλά βιβλία pocket!

Δεν υπάρχουν σχόλια: